Till toppen
Visa hela beskrivningen

Snus

Den där regeringen vi har i det här landet verkar fast bestämd att utrota alla stackars snusare. Hur kan man annars förklara att priset på en prilla har fördubblats på bara några år? Lyckligtvis är snusare ett segt släkte. Flera hundra års prillbakande kan man inte bara vifta åt sidan hur som helst. Snus är en del av den svenska folksjälen!

Vi på Partykungen håller hårt i den svenska snustraditionen och erbjuder därför en hel del olika produkter för dig som vill komma ur statens grepp. Vi erbjuder en rad olika snussatser och har självklart också alla de tillbehör du behöver för att få det perfekta slutresultatet. Är lössnus din favorit, välj då en snussats med malen råtobak. Stoppar du hellre en påse under läppen, välj då en snussats med färdiga portioner.

Med en snussats sparar du inte bara pengar. Du kan även smaksätta ditt snus precis hur vill. Med essenser och kryddor kan du laborera fram ett snus som slår de kända snusmärkena med hästlängder. Det finns inget som går upp mot att känna den pikanta doften av snus som långsamt bakas i ugnen. Se bara till att vädra ordentligt innan din bättre hälft kommer hem!

Filter

Visar 1 produkter
castle