Till toppen
Visa större bild

Sollampa Sun Jar

(2 omdömen)
first_saleprice.value: 11920
first_price.value: 23920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 5
selected_index: 0
149 kr 299 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Sommarfest eller myskväll på gång? Se till att fixa den rätta avslappnade stämningen och införskaffa fina ljuskällor i olika utföranden! Den här stilrena glasburken har högeffektiva solceller i locket och den börjar automatiskt att lysa när det blir mörkt. Låt den stå i dagsljus under dagen och du kan njuta av en burk full med solstrålar lagom till kvällen!

Sollampa Sun Jar är en fin, vit glasburk med silverfärgade detaljer av metall. Burken har högeffektiva solceller samt en AV/PÅ-knapp i locket, ett laddningsbart batteri, mörkersensorer samt en LED-lampa. Du låter den stå och samla ljus under dagen och med hjälp av sensorerna tänds den automatiskt när det mörknar.

Mått: Ca 11x15x11 cm (BxHxD).

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (2)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Johan för 1 år sedan
  Jättefin, lyser upp fint kommer nog ha bättre effekt mot sommaren när de pr ljusare och varmare, lite tam under vinter halvåret
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Lena för 11 månader sedan
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen29748 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle