Till toppen
Visa större bild

Spandex Catsuit Röd Deluxe

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 39920
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
499 kr
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Denna läckert röda spandexdräkt gör nästa utklädnad till en lek. Vill du komma som en blodröd katt? Då kan du matcha den med öron, svans och ett sminkat ansikte. Vill du istället vara en superhjälte kan du matcha den med kanske ett blått bälte, en ögonmask och en fladdrande mantel. Här har du en dräkt med många möjligheter!

Denna Spandex Satsuit Röd Deluxe täcker nästan hela kroppen och sitter tight mot huden. Dräkten har en lysande och vacker röd färg.

  • Finns i storlek: Small, Medium och Large
  • Inkluderar: Catstuit
  • Material: 96% Nylon / 4% Spandex

Skor ingår ej.

Detta är en Leg Avenue™ produkt. Leg Avenue är kända för sina maskeradkläder som är av fantastisk kvalitet. Kanske kostar de lite mer, men de är helt i sin egen klass! Inte att jämföra med andra maskeraddräkter alltså. Tack vare tyg

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen39514 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle