Till toppen
Visa större bild

Splash Timer Game

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 11920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 22
selected_index: 0
149 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Splash! Är det du eller polaren som blir blötast? Det är den stora fråga. Kasta splashbollen mellan varandra och hålla tummarna för att det inte är du som håller bollen när det säger SPLASH! Den här sommarleken kommer att bli den nya innegrejen i trädgården, på stranden och om mamma har otur även i lekrummet.

Splash Timer Game består av en plastleksak som du skruvar isär för att sedan fylla med en vattenfylld ballong. När leksaken åter igen är ihopskruvad kastas den emellan deltagarna i leken. En timer ser till att ballongen spricker och spelaren som håller i bollen blir dyngsur! Hur kul som helst! Inkluderar 10 st vattenballonger.

Mått: 16 cm.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen37070 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle