Till toppen
Visa större bild

Steampunk Revolver

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 3120
first_price.value: 11920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 3
selected_index: 0
39 kr 149 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Med denna revolver i steampunkstil kommer du göra en magnifik entré på maskeraden. En perfekt accessoar för dig som gillar att klä dig enligt denna trend eller ska på maskerad och letar efter pricken över i. Steampunk är en blandning av stilar med influenser från det viktorianska, vilda västern, science fiction och pirattiden. En väldigt härlig blandning med andra ord!

Steampunk Revolver efterliknar en äldre revolver i guld och silver. En perfekt accessoar om du ska klä ut dig till pirat, cowboy eller viktoriansk vampyr.

Revolvern säljs styckvis.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Kim för 1 år sedan
    Plastig, ful och ser inte alls ut som på bilden. Cylindern under pipan var i själva verket två styck på sidorna, vilket gjorde att den inte fick plats i något hölster. Blev tvungen att bryta av dem. Inte stålfärgad i något avseende, snarare plastigt grå/svart samt en jättestor orange plastkåpa vid pipans "mynning"
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen39840 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle