Till toppen
Startsida > Bartillbehör > Vintillbehör > Flaskproppar > Stormtrooper Flaskpropp i Rostfritt
Visa större bild

Stormtrooper Flaskpropp i Rostfritt

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
199 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Känner du någon som alltid har varit ett STAR WARS-fan av rang? Om den här personen dessutom tycker om vin så har vi den perfekta presenten till hen. Förutom att den här stilrena flaskproppen är en blinkning till personens intresse så kommer den att komma väl till användning när vinflaskan har korkats upp.

Stormtrooper flaskpropp i rostfritt stål fungerar utmärkt till både rött och vitt vin, eller varför inte whiskey eller saft om någon har tappat bort korken till flaskan. Den silverfärgade flaskproppens överdel är format som ett stormtrooper-huvud vilket gör det här till en väldigt unik flaskpropp.

Material: rostfritt stål

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Eddie för 1 år sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen41067 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle