Till toppen
Startsida > Maskerad > Masker > Vuxenmasker > Stormtrooper TFA Tröja och Mask
Visa större bild

Stormtrooper TFA Tröja och Mask

first_saleprice.value: 19920
first_price.value: 39920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 2
selected_index: 0
249 kr 499 kr
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Är du en Stormtrooper som har så bråttom att komma ut i strid att du inte hinner oroa dig över småsaker som byxor? Iförd den här vrålsnygga, stoppade tröjan med fina detaljer och denna mycket trevliga, matchande ansiktsmask behöver du inga! Även Stormtroopers får gå med rumpan bar ibland. Eller så tar du på dig ett par enkla svarta eller vita brallor. Det är ju ändå karaktären som du är utklädd till som ska ha uppmärksamhet, eller hur?

Stormtrooper TFA Tröja och Mask inkluderar en tröja och en ansiktsmask. Tröjan är vit med välgjorda svarta och ljusgrå detaljer. Den har lätt stoppning som får det att se ut som om du bär en stormtrooperrustning. Masken är tillverkad av vit plast och har svart nät för ögonen som du kan se igenom (med begränsad sikt). Den fästes på huvudet med hjälp av ett band. Skor och byxor ingår ej. Komplettera gärna med liknande för ett utseende som på bilden. Detta är en officiellt licensierad Star Wars™ produkt.

Finns i storlekarna Standard och X-Large.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen29467 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle