Student Guld Kollektion

Nu närmar sig studentdagen med stormsteg och det börjar bli hög tid att planera studentfirandet. Ska du fira en blivande student i år? Vi på Partykungen har laddat upp med massor av olika dekorationer för en lyckad studentfest. Här har vi samlat kollektionen Student Guld, en härlig kollektion i vitt och guld med papperstallrikar, pappersmuggar, servetter och tårtdekorationer. Alla studenter förtjänar ett härligt examensfirande efter många och långa år i skolbänken så fira din nyblivna student där hemma med ett stort kalas. Det är ju alldeles självklart slutet på tolv år i skolan ska firas, eller hur?

Studenten är en glad dag och fina studentdekorationer hjälper dig att skapa en riktigt härlig stämning. Till det dukade bordet finns stilrena papperstallrikar dekorerade med ordet ”student” och en studentmössa i guld. Till tallrikarna finns matchande pappersmuggar. En stor fördel med att använda engångsartiklar på stora fester är att du inte behöver stå och diska hela natten när gästerna har gått hem. Komplettera också dukningen med fina servetter med samma motiv som tallrikarna och muggarna. Till tårtan finns festliga tårtdekorationer. Du sticker enkelt ner dem i tårtor och vips har du fått en härlig studenttårta. Du kan pynta både hembakade tårtor och köpetårtor med tårtdekorationerna. Produkterna från studentkollektionen kan också enkelt matchas med andra festdekorationer som till exempel ballonger och girlanger. Allt för att få till en studentfest ut över det vanliga! Pynta gärna lite redan i hallen för att ge gästerna en partyfeeling redan från början och sedan fortsätter du med dekorationerna genom hela huset och självklart också på uteplatsen om festen ska vara utomhus.

Hur brukar då en studentdag se ut? De flesta studenter brukar samlas tidigt på morgonen till en champagnefrukost. Ett toppensätt att börja studentdagen på! Sedan är det dags att åka till skolan en sista gång. Där väntar avslutningen där alla studenter får sina betyg och de lite extra duktiga studenterna kan också få olika stipendier. Under tiden har familj och vänner samlats på skolgården för utspringet. Studenterna springer helt enkelt ut från skolan med sina studentmössor på sig och möts av jubel och hurrarop. Ibland har även studenterna fixat med en studentkortege som går genom staden men efter det är det faktiskt äntligen dags att åka hem och där möts ni av ett härligt dekorerat hem med pynt från Student Guld-kollektionen.

Här hos oss på Partykungen beställer du snabbt och smidigt alla festdekorationer du behöver till studentfirandet. Tänk vad skönt att slippa stressa runt i butiker! Snart har du fått hem din studentbeställning och då kan festförberedelserna börja. Glöm inte att öva in texten till Studentsången också. Den kommer att sjungas många gånger under dagen. Det finns ju också en annan sång som studenterna väldigt gärna sjunger:Vi har tagit studenten, för vi har tagit studenten,för vi har tagit studenten, fy fan vad vi är bra.Den sången behöver dock inte övas in – den sitter ändå!
Läs mer