Hashtag Student Kollektion

Studenten är en av livets riktigt stora dagar. Tolv långa år i skolbänken är äntligen slut och det ska så klart firas med ett stort kalas. Vill du ha våra två bästa tips för hur du lyckas med en studentfest? Det är faktiskt ganska enkelt: Börja planera i tid och beställ studentdekorationer hos oss på Partykungen. Ja, alltså vi vet att det också är en massa andra saker som ska förberedas. Vilka gäster ska bjudas in? Vilken mat och dryck ska serveras och vad ska den nyblivna studenten få i present? Och visst är detta också viktiga saker men utan festdekorationer är det svårt att få till den rätta feststämningen så börja på Partykungen när du ska planera ett studentfirande. Här ska vi presentera en härlig studentkollektionen som höjer stämningen rejält på kalaset.

I #Student Kollektion finns många härliga festdekorationer. Färgerna går i blått och gult. Börja med några ballonger! Det är svårt att tänka sig ett kalas utan ballonger och det gäller också på en studentfest. Ballonger ser festliga ut – så är det bara. I kollektionen finns också matchande girlanger och serpentiner. Du kan gärna lägga några serpentiner på det dukade kalasbordet så får gästerna blåsa ut dem och vara med och dekorera. Och på tal om kalasbordet, nu är det dags att börja tänka på dukningen. Beställ gärna papperstallrikarna i studentkollektionen. Tallrikarna är blå med små roliga bilder som föreställer bland annat studentmössor, champagneflaskor och flaggor. På tallrikarna står det också #Student i gult. Att satsa på engångstallrikar är smidigt, enkelt och snyggt. Det får ett härligt och färgglatt bord och du slipper att diska. Visst låter det bra? Matcha gärna med sugrören i samma serie! Och vill du också pynta själva studenten satsar du på ett blått ordensband som det står student på med stora gula bokstäver. Det är också tradition att ge den nyblivna studenten en present och då kan du välja att lägga ner den i en snygg presentpåse från kollektionen. Tänk så skönt att slippa jobbet med skrynkliga presentpapper och trassliga presentsnören.

Nu hoppas vi att du är riktigt sugen på att dra igång planeringen av studentfesten och att du börjar här på Partykungen med festdekorationerna. Studenten är en rolig dag och det ska synas i dekorationerna. Självklart kan du matcha dekorationer från #Student Kollektion med annat studentpynt. Kolla runt här på Partykungen så kommer du att upptäcka vilket stort partysortiment vi har. När du har bestämt vilka dekorationer du önskar lägger du dem i varukorgen och så fort vi får din beställning packar vi och skickar den till dig med en snabb leverans. När alla studentdekorationer är på plats kommer den andra planeringen att gå som på räls. Välkommen att beställa studentdekorationer här hos oss på Partykungen! ​
Läs mer