Studentprylar

Studenten, dagen, tiden och veckan man sett fram mot så himla länge. Studenten är egentligen den bästa tiden på hela året, om inte hela livet till och med. I hela 12 år har man suttit med sin litteratur och läst ihjäl sig, man har pluggat matte för vadå (helt ärligt...)? Man har studerat om irrelevanta ting och man har lärt sig saker man aldrig kommer ha användning för. Men, att ha gått i skolan är också en bra och nödvändig sak som man har nytta av i livet. Genom att ha studerat under mer än ett decennier så har man lärt sig att rutiner är viktiga, hur man pratar och skriver engelska, hur man pratar inför folk (redovisningar) och Såå mycket mer. Man kan säga vad man vill om skolan, men även om man bara tänker och tycker att skolan är tråkig så ångrar man sig ändå inte att man gick där. Tänk alla kompisar man lärt känna!?

När tiden närmat sig och det är dags att börja förbereda sig för själva utgången blir det genast stressigt. Vem fixar flaket, vem är det som sköter musiken, kommer föräldrarna ha studentskiva, kommer det regna när vi åker flak? Detta är bara en del av alla orosmoment som försiggår i en students hjärna! Fråga bara oss, vi har också varit studenter och vet att det är en speciell och stressig tid. Men, studenten är en av de bästa sakerna som hänt i livet och tack gud för hur allt man fått gått igenom.

Nu är det dags för dig och dina vänner att kliva ut ur skolan för gott. In i arbetslivet och tjäna sina egna pengar. Det är också en speciell sak som man lätt kan bli nervös över, men oroa dig inte – det kommer gå bra! Du ska istället oroa dig över, eller snarare se fram emot studentveckan och alla ting som kommer i det. På studentveckan får du uppleva häftiga och oförglömliga studentfester, du får träffa massa nytt folk från skolor i din stad, du får gå runt i affärer och leta den perfekta studentklänningen, eller den perfekta studentkavajen om du är kille. Du får specialbeställa din helt egna studentmössa och så mycket mer. Aktiviteter varierar beroende på vilken stad man bor i, men en sak upplever alla under studenten, och det är lycka!

Är du lite nojig över vad du kan tänkas behöva inför studenten och alla dess ting som följer med på vägen? Ska du verkligen köpa den där megafonen som vännerna vill eller är du bara rent av sugen på att köpa riktigt roliga spel så som beer pong eller prosecco pong? Oroa dig inte, vi på Partykungen har noga valt ut allt du som student kan tänkas behöva eller vilja ha för att göra studenten 2022 helt legendarisk, episk och allt vad det nu heter. Hos oss finner du inte bara en, två eller tre roliga saker, här hittar du hundratals produkter varje student i hela landet har användning av!

Är du kanske ute efter ett gäng roliga spel? Varför inte köpa studentspelen Beer Pong eller Prosecco Pong? Ett både roligt och bra sätt att få skratta (och bli full.. hehe)! Eller är du kanske ute efter prylar som bringar ljud? Hos oss finner du också häftiga saker så som studentmössor, blåshorn, megafoner, högtalare och tutor! Alla dessa saker går hem riktigt bra i studenttåget, på studentflaket men även på studentfesten och 100-dagars. Med våra produkter gör du studenten 2022 till en riktigt legendarisk tid! Tips: Våra studentmössor är riktigt snygga och blir en succé!

Nog om högtalare och spel! Hos oss finns också ett brett utbud av lite mer skämtsamma (men fortfarande nödvändiga) produkter som till exempel pluntor, tillbehör och överlevnadskit! Pluntorna kommer i alla möjliga olika storlekar, färger och utföranden så att du skall kunna hitta den perfekta pluntan för dig. Vi har också överlevnadskit som innehåller allt du kan tänkas behöva under hela studenttiden! Låt oss presentera, exempelvis "Student Överlevnadskit". Det är en produkt som innehåller ett par stekiga glasögon som dessutom fungerar som kapsylöppnare, en kondom (utifall du träffar en damas/grabb du vill bli lite intim med) samt ett par bakispiller! Japp, förneka hur mycket du vill, men studenten innehåller också en hel del bakfyllor! Detta kit har vi lagt vantarna på för att vi vet att du som student garanterat har användning för det!

Låt oss hjälpa dig att hitta produkterna du behöver inför studenten 2022 via vår produktkategori "Studentakuten". Här finner du kort och gott allt du kan tänkas behöva för att överleva studenten. Oavsett om vi snackar studenttåg, champagnefrukost, flakåkning, studentbrännboll, 100-dagars, 50-dagars eller en vanlig studentfest med klassen så har vi allt du behöver!

Välkommen in och shoppa studentprylarna DU behöver inför studenten 2022 online hos oss på Partykungen!

Vi garanterar en snabb, smidigt och perfekt leverans av dina studentsaker!

Må studentgudarna vara med dig under studentens gång!
Läs mer