Meny

> Teman > Evenemang > Studentbal

Studentbal

Att ha en studentbal har blivit allt mer populärt i Sverige, inte minst sedan alla amerikanska filmer med en klassisk “prom” blivit så omåttligt populära. Och visst är det väl något alldeles speciellt att få gå på studentbal och fira att man snart ska ta steget in i vuxenlivet tillsammans med alla sina klasskamrater? En studentbal är ett utmärkt tillfälle att klä upp sig lite extra, att ta fram sin inre glamour och elegans för att senare under kvällen kunna briljera på dansgolvet samtidigt som euforin puttrar i kroppen! En bal kräver ju sin klädsel, och klädkoden kräver ofta att man ska klä sig klassiskt smakfullt – något vi på Partykungen med glädje hjälper dig med när det är dags att slå klackarna i taket och fira den nalkande studentdagen!

Oberoende av om ni ska utse balens drottning och kung, eller om ni helt enkelt tänkt satsa på att skratta högt och ljudligt tillsammans under kvällen, så gäller det att se prydlig och snygg ut när man går på studentbal! För dig som vill komma klädd i en kostym med bra sittande byxor och en stilig kavaj kan vi bistå med flera olika alternativ som kommer göra att du själv känner dig som den vinnare du är! Föredrar du istället att komma iklädd en klänning eller kjol har vi mängder av accessoarer som du kan klä dig med för att göra din klädsel lite mer speciell. Ett par långärmade handskar som känns som tagna från 50-talets Paris gör inte bara att du slipper få baciller på tassarna, utan gör dessutom att du blir lite mer sofistikerad och speciell än resten av dina klasskamrater.

Vi på Partykungen tycker att alla människors personligheter alltid ska få synas, och det hoppas vi att du tar tillvara på när du ska gå på studentbal. Kanske är du den mer spexiga sorten som gillar att vara lite busig och vill måla Sveriges flagga i ansiktet? Gör det! Eller också vill du ha någon speciell kreation på huvudet? Ha det! Vad du än vill klä på dig och använda för accessoarer hoppas vi kunna hjälpa dig att skapa den ultimata balklädseln som passar just dig och din personlighet!

På en studentbal vill man både känna sig bekväm och attraktiv. Det vet vi, och därför hittar du mängder av plagg och tillbehör i olika storlekar i vårt sortiment. Det spelar därför ingen roll om du är bredaxlad, kort, tunn, rund eller fyrkantig – med vår hjälp hittar du grejer som kommer sitta som handen i handsken. Du kan självklart använda dina inköpta plagg och accessoarer även vid andra tillfällen när du i efterhand vill uppleva den där magiska känslan som studentbalen bjöd på ännu en gång!

Vad är väl en bal på slottet? Ingenting jämfört med en studentbal som alla snart nybakade studenter kommer fira! Köp dina klädesplagg, tillbehör, smink och accessoarer hos oss så garanterar vi dig en rolig studentbal att minnas för resten av livet!
Läs mer