Hem
Teman Högtider Student 2023 Studentdukning Studenten Klassisk Blå/Gul Kollektion

Studenten Klassisk Blå/Gul Kollektion

Studenten är en stor dag. Tolv år av skolan är äntligen avklarade och nu väntar vuxenvärlden. En del börjar att arbeta direkt, andra kanske tar ett sabbatsår och ger sig ut i världen och några fortsätter att studera på högskola eller universitet. Oavsett vad studenten ska göra så måste studentdagen firas med en ordentlig fest. Kolla gärna in Partykungens utbud av klassiska festdekorationer i blått och gult som passar perfekt till t studentkalas!

Det går ju inte att ha fest utan att bjuda in gäster. Det första du måste göra är alltså att skicka ut inbjudningar till släkt och vänner. Gör gärna detta i god tid så att alla gäster har en chans att göra sin kalender fri den dagen och komma och fira er student. När väl den stora dagen är här är det dags att dekorera hemmet med festartiklar i gult och blått. Det skapar en härlig feststämning och får alla gästerna på gott humör. Blås upp och häng upp ballonger, fäst girlanger i taket eller utomhus om festen ska vara ute i trädgården eller på altanen och varför inte sticka ner några svenska flaggor i blomkrukorna. Allt för att skapa en festlig stämning!

Till själva kalasbordet erbjuder vi också en mängd fina produkter. Duka till exempel med gula och blåa papptallrikar med studentmössor på och matcha gärna med snygga pappmuggar i samma serie. Det är faktiskt inte så dumt att duka med engångsartiklar när man bjuder in till ett stort kalas. Du sparar mycket tid och energi och istället för att diska kan du ägna dig åt att fira studenten och prata med alla gäster. Glöm inte bort att du också behöver köpa servetter. Självklart erbjuder vi matchande servetter i härlig studentanda! Ska du bjuda på plockmat kan du också komplettera med gula och blåa partypicks som det står "wow", "studenten" och "hurra" på. Det ser festligt ut och gör det enklare för gästerna att ta för sig av maten.

Som du märker är det här en kollektion med härliga festprylar som passar perfekt på en studentfest. Håll inte igen på festdekorationerna, man tar bara studenten en gång i livet. Glöm inte heller bort att ta många foton under dagen. Det kommer att bli ett roligt minne för studenten. Välkommen nu att titta igenom de fina studentprodukterna och beställ de festartiklar som du tycker bäst om och som passar till din planerade fest. På Partykungen handlar du enkelt och smidigt online, alltid till långa priser och med snabba leveranser. Och du, innan den stora dagen kommer så får du inte glömma bort att repetera in studentsången. Den ska ju så klart sjungas många gånger under dagen! Vi ger dig första raden här: Sjung om studentens lyckliga dag, låtom oss fröjdas i ungdomens vår!
Läs mer