Till toppen
Visa större bild

Supportercape Sverige

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 7920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
99 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Ska gänget iväg på musikfestivalen Tomorrowland? Visa stolt upp var du kommer ifrån med denna snygga supportercape iklädd den Svenska flaggan! Spring runt på festivalen, hoppa och tjoa och se till att synas så mycket du bara kan! Capen fungerar lika bra till alla typer av evenemang när du vill heja fram ditt modersland! 

Supportercape Sverige är en snygg och enkel supportercape som passar utmärkt i alla lägen. Du trär enkelt armarna igenom hålen på varsin sida och du är redo! Du spar även på krafterna genom att slippa vifta med en flagga. Supersmart!

Säljs styckvis och mäter 152cm x 91cm.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Gert för 5 månader sedan
    Ungefär vad jag förväntade mig, aningen plastig och väldigt veckad, men ok med tanke på priset. Ska bara användas vid ett tillfälle
    3 av 3 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen43478 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle