Hem
Teman Tillverkare Teddykompaniet

Teddykompaniet

Alla behöver en kompis. En kompis som lyssnar, kramar och som alltid finns där med öppna armar. Alla, både barn och vuxna, behöver med andra ord ett gosedjur. Vilken tur att Teddykompaniet finns! De erbjuder nämligen ett stort antal nallar i olika storlekar, färger och modeller. Här finns både klassiska nallebjörnar och nallar som ser ut som karaktärer från kända barnböcker och barnprogram. Vad sägs om en Alfons Åberg-nalle till exempel eller ett mjukisdjur som ser ut som en Babblare? Vem är din favorit – Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi eller Doddo? Teddykompaniet har också andra produkter som till exempel snuttefiltar och handdukar. Och det bästa av allt är ju så klart att du enkelt och snabbt kan beställa nallar eller något annat från Teddykompaniet på Partykungen.

Vilka är då Teddykompaniet? Teddykompaniet har designat och tillverkat gosedjur i över 25 år. Nallarna har inte bara en snygg skandinavisk design, de är också tillverkade för att klara barnens lek och kärlek under många år. Alla nallar som du hittar hos Teddykompaniet är tillverkade i hög kvalitet, med härliga och mjuka materialval samt med högt ställda säkerhetskrav. När du som vuxen köper en nalle från Teddykompaniet kan du lita på att alla sömmar är testade och att alla små detaljer som ögon och nosar är säkrade. Nallarna klarar att små händer drar och sliter i dem. De klarar små munnar som gärna vill smaka och tugga på dem och de klarar enkel rengöring. En nalle från Teddykompaniet ska helt enkelt klara en livslång kärlek. Alla nallar är testade enligt säkerhetskraven i Sverige och Europa. Det innebär att nallarna är barnsäkra samt eld- och flamsäkra. Ge gärna bort en mjuk och mysig nalle i present till en liten nyfödd bebis eller i doppresent. Eller varför inte ge bort en nalle i present när du är bjuden på ett födelsedagskalas?

Hos Teddykompaniet hittar du också käpphästar. En käpphäst är väldigt rolig att leka med när du vill bygga en hinderbana tillsammans dina kompisar och hoppa och tävla. En käpphäst är också en mysig kompis att skutta iväg tillsammans med på en utflykt. Man vet aldrig vilka äventyr som väntar runt hörnet!

Så när du letar efter en vän för livet så är det hos populära Teddykompaniet du ska börja leta. Här hittar du massor av sköna och mjuka nallar i olika modeller som sprider glädje till både små och stora. Klicka hem en mysig nalle redan idag som du kan leka med, busa med och upptäcka världen tillsammans med eller en nalle som blir den stora tryggheten när det är dags att sova. Välkommen att beställa nallar från Teddykompaniet redan idag! Hos oss på Partykungen hittar du alltid produkter till riktigt bra priser och med snabba leveranser. En oslagbar kombination!
Läs mer
3 träffar