Hem
Teman Tillverkare The Diabolical Gifts

The Diabolical Gifts

Känner du för att köpa någonting djävulskt styggt till kompisen, partnern eller dig själv? Hos Partykungen hittar du massor av fräcka grejer som är infernaliskt roliga att ge bort som presenter. Ja, rent ut sagt: Diabolical Gifts.

Botanisera bland klassiska strippmuggar, stressbollar, sovmasker, fickpluntor, galna spel, vuxenleksaker, skämtprylar, accessoarer och ringklockor för alla möjliga servicesyften – från ölservering till fisvarning. För den som gillar att släppa på trycket i tid och otid kan en elektrisk fisfläkt, en haklapp för kissnödiga eller en box med onaniservetter komma väl till pass. Tillbringar killen ovanligt mycket tid på dass? Ge honom ett toalettpiano så kan han spela en truddelutt i takt med varje klutt! Har han drabbats av man flu? Stackaren, här finns praktiska överlevnadskit som hjälper honom igenom pärsen!

Brittiska The Diabolical Gifts grundades 1999 med målet att täta hålet som fanns på marknaden för syndigt lustiga presentartiklar. Och vi får nog säga att det är... välfyllt. På Partykungen har vi samlat ett massivt utbud av Diabolical Gifts som passar perfekt både till Alla Hjärtans Dag, jul, födelsedagar och vardagar. Överraska älsklingen med diamantbeströdda handbojor, fluffiga fotbojor eller läckra nipple tassles prydda med enhörningar eller söta mopsar. Singel? Unna dig en mysig snoppvärmare, en uppblåsbar ”perfekt man”, eller en voodoodocka föreställande exets penis... Kanske inte politiskt korrekt, men ack så diaboliskt behagligt.
Läs mer