Till toppen
Visa större bild

Tiger King Original

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 803,57142857143
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 16
selected_index: 0
9 kr
Välj variant:
Visa näringsdeklaration

Produktbeskrivning

Tiger King är en heting ute på marknaden just nu! Kanske är det för att smaken är fruktansvärt god, men kanske också på grund av alla vitaminer som finns i? Vi vet inte.. men det är en hejdundrande produkt iallafall!

Tiger King Original levereras styckvis i burk om 250 ml och har en uppfriskande smak av typisk eneridryck. Drycken innehåller dessutom massor av vitaminer och koffein vilket är ett nödvändigt tillskott om man vill ha lite snabb energi inför ett träningspass eller dylikt.

Säljs styckvis (1-pack) om 250 ml.

Ingredienser: Vatten, socker, surhetsreglerande medel: citronsyra, Natriumcitrat, koldioxid; Taurin 0,4%; aromer, Färger: sulfi, ammoniakkaramell och Riboflavin, 0,032% Koffein, inositol, Vitaminer: Niacin, pantotensyra, vitamin B6, vitamin B12. Rokommenderas ej för barn, gravida eller ammande kvinnor. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen53406 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle