Till toppen
Startsida > Teman > Färger > Röd > Tomte med Skylt Kartongfigur
Visa större bild

Tomte med Skylt Kartongfigur

first_saleprice.value: 19920
first_price.value: 31920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 1
selected_index: 0
249 kr 399 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Tänk dig en stor tomte, nästan två meter hög, som håller en önskelista där du kan skriva precis allt du önskar dig i julklapp. Ställ sedan tomten på en plats där ingen missar den så kanske du äntligen får det du verkligen vill ha. Tomten passar också perfekt att använda på en restaurang, en butik, på julfesten eller julbordet. Här kan du skriva erbjudanden och menyn.

Tomte med Skylt Kartongfigur är en stor tomte i röda kläder, tomteluva och med ett stort vitt skägg. Tomten håller en vit skylt där du kan skriva något kul. Tomtefiguren är tillverkad i kraftig kartong och kan stå av sig själv. Baksidan är vit och den är ca 180 cm hög.

Säljs styckvis.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen48572 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle