Till toppen
Visa större bild

Trälåda Mobiler

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 7920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
99 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Har du ett gäng olydiga runt matbordet som vägrar lägga ifrån sig mobilen under måltiden? Rappa i med hårdhandskarna och ställ fram denna låda i köket. Det enda du behöver göra är att skriva en regel som lyder: "-Under måltidens gång ska allas mobiler ligga i denna låda," och vem vet, det kanske blir helt mobilfritt en vacker dag? 

Trälåda Mobiler är en trälåda i vit färg med texten "Mobiler" på som fyller ett enkelt och tydligt syfte! Du kan använda den i alla typer av situationer då du känner att det ska vara mobilfritt. Den är dessutom väldigt stilren och den passar in i de flesta miljöer. 

Lådan är av trä, rymmer upp till sex telefoner och mäter 10 x 20 cm.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Annelie för 7 månader sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen46432 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle