Till toppen
Startsida > Godis & Läsk > Godis > Choklad > Twix White Limited Edition
Visa större bild

Twix White Limited Edition

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 803,57142857143
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
9 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:
Visa näringsdeklaration

Produktbeskrivning

Den kallas för Limited Edition men den är alldeles för god för att sluta tillverkas! Om vi får bestämma. Twix White är den klassiska kexbiten med krämig kola som är täckt med choklad. Men denna variant har VIT CHOKLAD. Ja, som du misstänker är den självklart helt underbart god!

Twix White Limited Edition är precis som den vanliga Twix fast med vit choklad.

Vikt: 46 gram.

Ingredienser: Socker, glukossirap, vetemjöl, palmfett, kakaosmör, fetthaltig mjölkpulver, skummjölkspulver, fettreducerat kakaopulver, salt, emulgeringsmedel [sojalecitin], bakpulver (E500), aromämnen), naturlig vaniljextrakt. Kan innehålla hasselnöt, mandel, korn, havre.Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen50246 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle