Tygmärken & Pins

Roliga och snygga tygmärken kan göra sig utmärkta både när det är dags att ordna en temafest och när ni ska ha ett barnkalas! Den här typen av märken är riktiga klassiker som har använts i olika syften under flera decennier, utan att de har gått ur tiden. Genom att välja ett passande motiv på era tygmärken eller pins kan ni med enkla medel göra det ni vill fira ännu mer speciellt. Vi kan erbjuda mängder av färgglada, skojiga, vackra och unika märken som kommer förlösa många goda skratt.

Ett tygmärke eller en pin må vara ett litet föremål, men möjligheterna de kommer med är desto större! Framförallt kan en pin visa att ni tänkt på de små detaljerna, och om sanningen ska fram är det ju ofta i dem som den allra största glädjen ligger. Tygmärken är därför inte bara riktigt läckra att titta på utan bjuder in till en helt ny nivå av kalasglädje!

Pins är något som under många år varit både underhållande och praktiskt. En av orsakerna till det här är att de har så väldigt många användningsområden och är uppskattade av både barn och vuxna. Ska ni till exempel ordna en möhippa kan det vara roligt att se till att alla i gänget har en likadan pin på kläderna, eller att den blivande bruden får en alldeles egen att pryda sin utstyrsel med. Att alla dessutom får spara sin egen pin efter att möhippan är över blir som pricken över i:et och en påminnelse om den underbara dag ni tillbringat tillsammans i goda vänners lag för att fira det stundande giftermålet.

Ni kan också med fördel välja pins som är speciellt framtagna för att passa olika högtider eller teman. Kanske vore det roligt att ha en färgglad pin i regnbågsflaggans alla färger under Pride-veckan, eller också vill ni fira Sveriges nationaldag genom en läcker modell av den svenska flaggan? Oavsett vad ändamålet är kan ni hitta produkter hos oss som passar för alla tillfällen och ändamål!

Genom att köpa pins och tygmärken online kan ni också ge det där lilla extra till en maskeradkostym för att göra den fulländad. Små detaljer, oberoende av om det är Sheriff-märken eller pilotvingar i guld, gör ofta att en redan bra maskeradklädsel blir ännu bättre och mer genomtänkt, och kommer definitivt göra dig till maskeradens bäst klädda figur.

Hos oss kan ni hitta allt ni behöver för att ordna en lyckad och speciell fest! Våra produkter kommer med olika motiv, i olika storlekar och med olika teman så att ni kan välja det som passar bäst för just er. De produkter som är gjorda i metall håller ni rena och snygga med en fuktig trasa, medan modellerna i tyg oftast kan tvättas som vanligt utan att de tappar sin form eller färg.

När ni vänder er till oss för att köpa pins och tygmärken online hittar ni produkter med olika fästmekaniker. En klassisk pin med säkerhetsnål kan ni enkelt fästa på ett plagg, och sedan ta bort det för att använda det på andra klädesplagg, ryggsäckar eller textilföremål vid ett annat tillfälle. Vi har dessutom tygmärken som är självhäftande så ni inte behöver stöka runt med nål och tråd utan snabbt och smidigt kan skapa det klädesplagg ni vill, utan att det tar någon extra tid.

När ni vill köpa tygmärken är ni alltid välkomna till det festligaste sortiment som marknaden har att erbjuda, och det hittar ni självklart hos oss på Partykungen!
Läs mer