Hem
Teman Kollektioner Unicorn Rainbow Party

Unicorn Rainbow Party

Enhörningar eller regnbågar? Regnbågar eller enhörningar? Står du i valet och kvalet och inte kan bestämma dig för vilket tema du ska satsa på till festen? Då har Partykungen en strålande lösning – ordna ett Unicorn Rainbow Party!

Med vår färgsprakande kollektion Unicorn Rainbow Party slipper du välja mellan dina, eller ditt barns, favoriter och kan dekorera med både regnbågar och enhörningar på samma gång! Hur underbart är inte det? Perfekt såväl till barnkalaset som vuxna bemärkelsedagar och regnbågsfester av alla slag.

Unicorn Rainbow Party är en fantasifull serie med partyartiklar som bjuder på det bästa av två magiska världar – sagolikt söta enhörningar och förtrollande vackra regnbågar i ett! Här hittar du allt från regnbågsfärgade swirls, enhörningsballonger, blåsormar, servetter och konfetti till bordsdukar, kalaspåsar, papperstallrikar, muggar och inbjudningskort med bedårande enhörningar, blommor, fjärilar, hjärtan, sagoslott och färgglada regnbågar på.

Plocka ihop och beställ ditt enhörningsprydda festkit snabbt och smidigt online hos Partykungen. Vi ser till att skjutsa över grejerna på första bästa regnbåge, så att du kan slå till med ett fantastiskt Unicorn Rainbow Party redan inom några dagar!
Läs mer