Till toppen
Visa större bild

Uppblåsbar Banan Maskeraddräkt

first_saleprice.value: 15920
first_price.value: 39920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 21
selected_index: 0
199 kr 499 kr
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Visst är det härligt med maskerader? Då får du liksom gå utklädd till precis vad du vill utan att det är konstigt, och som du redan vet är du besatt av bananer, eller hur? Gör det enkelt för dig själv – klä ut dig till den uppblåsbara banan du alltid önskat vara med hjälp av denna uppblåsbara dräkt! Vännerna kommer bli skapligt impad vågar vi lova...

Uppblåsbar Banan Maskeraddräkt är en riktigt häftig och rolig maskeraddräkt för vuxna som får dig att se ut som en, ja, blottande banan. Dräkten är uppblåsbar och drivs via en batteridriven fläkt bak som blåser upp dräkten konstant under kvällen. Dräkten har ett hål i vardera öga så att du skall kunna se ut och medföljer gör allt som syns på bilderna förutom skor. Batterifläkten sitter placerad diskret på baksidan av dräkten och drivs av 4 x AA-batterier (medföljer ej).

  • Material: Polyester
  • Storlek: One size (vuxenstorlek)
  • Drivs på 4 x AA-batterier (medföljer ej)
  • Inkl. helkroppsdräkt, batteridosa, fläkt och kabel (usb)
  • Skor medföljer ej

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen53065 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle