Till toppen
Startsida > USB Blandband
Visa större bild

USB Blandband

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 11920
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
149 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Visste du att det fanns en tid innan digital musik och Mp3-spelare? Förr i tiden använde man nämligen kasettband för att spela in musik och dela med sina vänner. Med detta unika USB-minne kan du skapa ditt egna blandband för att ge bort: 1. Lägg in de låtar du vill ha med på USB-minnet 2. Placera USB-minnet i kasettbandet 3. Skriv ner playlisten och vilka låter som finns med 4. Ge bandet till någon du gillar • Rymmer 128 MB (upp till 2 timmar musik) • Mac och PC-kompatibel Design: Suck UK

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Fredrik för 8 år sedan
    För lite minne. Den kvaliteten som mina låtar är i (320 kbps) så är det bara 1 timme som kommer på den! Också är den seg på att ta in och ut filer!
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen10481 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle