Hem
Roliga Prylar Teknik Väckarklockor

Väckarklockor

Väckarklockor kanske inte tillhör kategorin “saker som du älskar på morgonen”, men de är fortfarande en väsentlig och viktig del av våra liv. Oavsett om du vill eller inte så måste du vakna. Så varför inte göra det med ett leende på läpparna istället för att starta dagen med ett bryskt uppvaknande?

Vad använder du just nu för att komma upp på morgonen? Om du är som alla andra så har du säkerligen ett flertal alarm på din telefon som går igång med två minuters mellanrum. Men vad skulle hända om din mobiltelefon laddas ur under natten, eller om du inte hör din telefon för att du är djupt i en skön dröm där du ligger på en sandstrand och solar?

Våra väckarklockor på Partykungen garanterar att du kommer upp på morgonen och slipper komma med usla bortförklaringar till chefen när du glider in på kontoret en halvtimme sent – igen!

Se till att du har koll på tiden, kommer upp på morgonen och gör det med stil. Låt morgonen bli den bästa tiden på dygnet med hjälp av våra coola väckarklockor!

Är du en person som vaknar till liv så fort minsta lilla ljud smyger sig in i ditt sovrum, eller behövs det en stor orkester för att ens få dig att rycka till?

Vi är alla olika typer av morgonmänniskor, men såvida du inte har vunnit på lotto eller är på semester så har vi alla oftast en tid att passa på morgonen. Våra coola väckarklockor sticker ut från mängden och ser inte bara till att du vaknar till liv igen, de är också en snygg inredningspryl som kommer att få dig att dra på smilbanden.

Välj en väckarklocka i en snygg design som passar med dina intressen, då blir det roligare att vakna! Om du gillar film passar väckarklockor med filmtema givetvis bra. Det kan vara ett motiv från en favoritfilm eller en detalj som en filmklapp. Vårt utbud av väckarklockor uppdateras löpande så ena dagen kan du hitta något med djurtema och nästa en väckarklocka som ger ifrån sig ett lustigt ljud när den ringer.

Om du föredrar en väckarklocka som både ser och beter sig lite mer modernt så skulle vi rekommendera våra trådlösa väckarklockor. Vad sägs om en väckarklocka med trådlös laddare som även kan ladda din smartphone? Det finns moderna varianter som laddar din telefon utan sladdar men även de med uttag för USB om du föredrar att ladda på det sättet.

Ge bort en kul väckarklocka i present till någon som har en osund relation till sin kudde och säng. Att det blir en snygg inredningspryl samtidigt är ju givetvis ett stort plus! I vårt stora utbud av skojiga prylar kan du enkelt välja ut födelsedagspresenter till hela familjen och i samma veva köpa allas julklappar! Väckarklockor passar lika bra till kompisen eller som farsdagspresent. Med ett stort lager av coola grejer, superschyssta priser och snabba leveranser så kommer du snabbt att hitta något du fastnar för!
Läs mer