Till toppen
Visa större bild

Våffeljärn Rostfritt Enkelt

first_saleprice.value: 14320
first_price.value: 23920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 4
selected_index: 0
179 kr 299 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Tänk att komma hem efter en tuff arbetsvecka, du är förbannat sugen på våfflor och våffeljärnet slutar fungera? Du har tänk att du ska köpa nytt järn 33 gånger det senaste året men du har alltid haft hopp om att det gamla järnet från 70-talet du ärvt ska fortsätta fungera. Dessa tider är förbi min vän, det är dags att införskaffa sig en slittålig och snygg våffelgräddare som tillagar våfflorna efter perfektion! Vi vågar lova dig att detta järn inte kommer gå sönder förnst du tappat ner det från Eifeltornet, om det ens går sönder då?!

Champion Våffeljärn Rostfritt Enkelt är en snygg och stilren våffelmakare som gräddar dina våfflor perfekta.. varje gång! Med en non-stickbelagd yta lossnar våfflorna snabbt och enkelt. Våffeljärnet är tillverkat i rostfritt stål och handtaget är slagtålig, värmebeständig plast. Detta våffeljärn är dessutom designat på så vis att den spar plats med hjälp av sin platta högkant.

Information om Champion Våffeljärn Rostfritt Enkelt:
  • Enkel
  • Klassiskt hjärtformat mönster
  • Termostat
  • Non-stickyta
  • Värmeisolerat handtag
  • Går att förvara på högkant
  • Effekt: 1000W

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen47749 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle