Till toppen
Visa större bild

Tillbehör

Värmeljushållare Glödlampa

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 7920
first_monthly_cost.value: 0
first_status: 1
first_totalstock: 4
selected_index: 0
99 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Vi har Edison att tacka för glödlampan. Men vem sjutton uppfann egentligen värmeljuset? Det här i en uppfinning av dem båda i ett, en glödlampa som inte kräver el och en värmeljushållare som försöker utge sig för att vara något annat. Snyggt, sobert och mycket smart!

Värmeljushållare Glödlampa är en värmeljushållare som är formad som en glödlampa. Foten är i silverfärgad metall och själva glödlampan är i frostat eller klart glass. Glasdelen går att lyfta av och värmeljuset placeras i metallbasen på hållaren. Glaset sätts sedan tillbaks över basen när ljuset är tänt. Glaslampan är öppen på toppen för att ge syre åt lågan. Kan användas både inne och ute. Värmeljus ingår ej. Komplettera gärna ditt köp med värmeljus för en mysig stämning på stört.

Mått : ca 12.5 cm

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen37390 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle