Till toppen
Startsida > Maskerad > Masker > Djurmasker > Varulv Greyland Film Mask
Visa större bild

Varulv Greyland Film Mask

first_saleprice.value: 27920
first_price.value: 39920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 13
selected_index: 0
349 kr 499 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

När mörkret faller, då ylar varulven! Alla vet att en kombo mellan fullmåne och mörker.. ja det är ingenting man vill vara ute samtidigt som. Men är det å andra sidan du som är varulven, då har du ingenting att frukta! Med den här galna masken behöver du inte ens en komplett dräkt, det räcker med den otroligt läskiga tandlösa varulven för att skrämma slag på en hel befolkning!

Varulv Greyland Film Mask är en otroligt häftig och välgjord latexmask från Greyland Film. Masken efterliknar en galen gapande varulv som bara längtar till att få blod. Masken är väldigt detaljerad, med en en spetsig nos och en skrikande mun utan tänder. Masken sitter tight runt ansiktet och har hål för både ögon, näsa och mun. Just denna mask, som med andra masker från Greyland Film håller så pass hög kvalitet att de används vid film- och teaterinspelningar världen över. Se bara till att matcha med en riktigt galen dräkt för att få till den där sjuka maskeradlooken!

Tips: Känner du att masken sitter åt runt ögon/näsa/mun skär du enkelt större hål med hjälp av en nagelsax eller dylikt.

Fakta om Varulv Greyland Film Mask:
  • Material: Latex
  • Storlek: One Size (vuxenstorlek)
  • Tillverkare: Greyland Film
  • Otroligt realistisk och väldetaljerad
  • Masken är heltäckande, och går ner över halsen
  • Hål för ögon, näsa och mun
  • Allergisk mot latex/gummi? Vi avråder dig från att använda denna mask!

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen48948 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle