Till toppen
Startsida > Maskerad > Tillbehör > Tillbehörskit > Wonder Woman Deluxe Tillbehörskit
Visa större bild

Wonder Woman Deluxe Tillbehörskit

first_saleprice.value: 19920
first_price.value: 39920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 6
selected_index: 0
249 kr 499 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Vi har väl alla en stark, modig och äventyrslysten Wonder Woman inom oss! Låt henne få titta fram på nästa maskerad genom att klä dig i denna snygga dräkt. I detta tillbehörskit får du nämligen allt du behöver för att bli en riktig hjälte!

Vill du visa vilken hjälte du är? Denna Wonder Woman Deluxe Maskeraddräkt är riktigt snygg och får dig att se ut som Wonder Woman på nolltid. Här får du en korsett, ett par handledsdekorationer, ett pannband och ett halsband.

Kommer i storlekarna small, medium och large

Tyllkjol och Leggings ingår inte.

Detta är en Leg Avenue™ produkt. Leg Avenue är kända för sina maskeradkläder och tillbehör som är av fantastisk kvalitet. Kanske kostar de lite mer, men de är helt i sin egen klass!

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen39675 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle