Till toppen
Visa större bild

Yatzy Familjespel

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 13
selected_index: 0
49 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Yatzi är ett spel som uppfanns redan på 1950-talet, men som är minst lika roligt än idag. I Yatzy så är det tärningarna som bestämmer. Alla får slå med tärningarna och försöka få nummerkombinationerna som blocket erbjuder. Den som i slutet har fått högsta poängsumman vinner.

Tärningsspelet Yatzy Familjespel är en klassiker som aldrig går ur tiden. Detta spel kräver minst två spelare men kan vara hur många som helst - alla får vara med! En rolig och underhållande aktivitet för hela familjen eller med vännerna, och eftersom spelet är lätt att ta med och inte kräver en stor spelplan så kan det även spelas nästan var som helst.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Bengt för 11 månader sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen40059 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle