1-årskalas

Ett 1-årskalas för en tjej eller kille är verkligen värt att fira med pompa och ståt. Det är ju barnets första födelsedag! Även föräldrarna är värda en fest, det har ju förmodligen det mest spektakulära året i sina liv bakom sig – inte minst om det är deras första barn som ska firas!

Hos oss hittar du alla dekorationer till 1-års kalaset!


Vi på Partykungen kan erbjuda ett stort utbud av av partysaker som gör ett 1-årskalas till en minnesvärd fest, även om den lilla krabaten nog inte kommer lägga partyt på minnet. Se till att dekorera så festligt som möjlig med våra färdiga kit eller hopplock av produkter för att sedan ta mängder av roliga foton så att barnet i framtiden kan se er stora ansträngning!

Festliga ballonger


Festliga ballonger lyfter ett 1-årskalas till nya höjder. Det är så himla tacksamt att dekorera med snygga ballonger eftersom de drar till sig uppmärksamhet och kostar så lite att du kan använda riktigt många. Vi har givetvis ett stort urval av ballonger som passar extra bra just när det vankas 1-årskalas. Spana till exempel in våra sifferballonger och se till så att siffran ett guppar i luften här och där där gästerna är. Kombinera med heliumballonger i olika färger för ett riktigt färgsprakande 1-årskalas.

Tårtljus & dekorationer


När vi ändå är inne på siffror vill vi passa på att tipsa om våra tårtljus. De är riktigt snygga prydnader även om det är nog är så att någon får hjälpa en nybliven ettåring med att blåsa ut tårtljuset. Det är något nästan oslagbart näpet över en fin tårta med ett enda ljus!

Bjud in till kalas för en ettåring med tema!


Temafester är något som vi på Partykungen gillar skarpt och du kan hitta dukar, dekorationer, tallrikar och servetter med särskilda teman som lättar upp stämningen på ett 1-årskalas. Om du i förväg går ut med vilket tema festen kommer att ha kan även gästerna anpassa sig lite utifrån det och kanske dyka upp i en rolig hatt eller något i den stilen. Det behöver inte vara så avancerat på ett 1-årskalas. Tipsa dem gärna om att de hittar mycket kul i utklädningsväg här hos oss på Partykungen.

Tips för ett lyckat 1-årskalas!


Ett 1-årskalas tycker vi ska vara en mysig och kärleksfull tillställning. Kanske ett välkommet avbrott i den fantastiska men inte alltid så glamorösa vardagen med en bebis. Men ta inte i mer än lagom! Unna dig engångsassietter och muggar så att det går snabbt att städa efteråt. Att anordna ett 1-årskalas är enklare än många tror tack vare att vi på Partykungen samlat så många snygga och praktiska saker som gör det lätt att duka, dekorera och städa efteråt.

Det är såklart ettåringen som ska vara i fokus under ett 1-årskalas men om det finns andra barn bland gästerna är det en bra idé att arrangera någon aktivitet även för dem så att de inte tappar humöret. Godispåsar brukar också räcka ganska långt när det handlar om att hålla barn på bra humör. Här hos oss på Partykungen kan du köpa allt du behöver för att gäster i alla åldrar ska bli nöjda under ditt 1-årskalas.
Läs mer