vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Festartiklar Presentinslagning

Presentinslagning

Visst är det insidan som räknas men det yttre i form av snygg presentinslagning är ändå en viktig del när du ger bort ett paket. Slå in dina presenter ordentligt om du ska ge bort något. Om ett paket slagits in i all hast så syns det garanterat. Vissa paket tycks ha körts i en torktumlare eller ser ut som om de slagits in av en treåring. En snyggt inslagen gåva visar helt enkelt att du ansträngt dig! I vårt sortiment hittar du prylar för presentinslagning som passar dig som verkligen vill pyssla lite extra med gåvorna men också allt du behöver för att kunna ge bort en snygg present utan precisionsvikning av presentpapper.

Med snyggt presentpapper blir det roligare att både slå in och ge bort en gåva. I vårt stora sortiment av presentpapper hittar du papper med olika finish och kvalitet. Välj mellan massor av färger och mönster! Tänk på att det inte bara är paket som kan slås in med papper. Vi har bra alternativ för dig som till exempel vill klä en bok för att skydda den lite extra eller ge den en mer personlig touch.

Det räcker inte med snyggt papper om du vill kunna slå in snygga paket. Hos hittar du även rätt typ av tejp, bomullssnören och andra presentsnören samt strimlat papper som du kan använda till att fylla ett paket eller en ask med känsligt innehåll. Inget är så irriterande som när du har bråttom med att komma iväg till ett kalas och upptäcker att någon detalj saknas för att du ska kunna slå in snygga paket. Artiklar för presentinslagning bör därför vara stapelvaror i hemmet. Fyll på innan de tar slut.

Om du verkligen vill vara noga vid presentinslagning och uppnå ett fantastiskt resultat har vi exklusivt silkespapper och cellofanpapper i vårt sortiment. Cellofan är ett supertunt och mer eller mindre genomskinligt material som passar vid presentinslagning av till exempel godsaker eller blommor. Det är ett inslagningspapper som verkligen lyfter fram en gåva och bidrar till att den kommer att kännas som något utöver det vanliga. Vi har även lite mer påkostade tillbehör i form av bland annat band i satin eller organza samt speciella presentdekorationer och etiketter.

När det gäller presentinslagning finns det flera bra alternativ till att slå in gåvorna på klassiskt sätt, i presentpapper. Vi har ett stort utbud av presentaskar som inte bara bevarar överraskningen utan också är små presenter i sig själva. En snygg presentask kan komma till användning på många sätt långt efter det att gåvan är mottagen.

Vi har också flera snygga presentpåsar. De är väldigt praktiska när det är svårt med presentinslagning på grund av formen på det du ger bort. Du sparar också tid på använda en presentpåse. Observera att det inte bara är ett alternativ för slappa att använda påse, vi har både exklusiva påsar i cellofan och roliga presentpåsar med festligt tryck!

När det gäller flaskor av glas är det viktigt att presentinslagningen inte bara ger drycken en snygg touch utan att den också håller. Om ett dåligt inslaget paket med en vinflaska går sönder på ett presentbord bland andra gåvor är det en riktig partypajjare. Sådant kan vi inte acceptera här på Partykungen och vi har flera alternativ när det gäller presentinslagning av ömtåliga flaskor. Till exempel särskilda lådor för ändamålet.

Vi har ett riktigt bra urval av allt du behöver för presentinslagning med stil! Beställ inte för lite, det här är prylar som alltid går åt!
Läs mer