Peruker

Sortering:
Antal:
Fantiserar du om hur du skulle se ut om du hade en helt annan frisyr? Då har du hamnat rätt. Det är fantastiskt hur mycket en peruk kan göra med utseendet. Bara genom att dra på sig ett låtsashår kan man skapa sig en helt ny karaktär. Det är kreativt och det är kul!

Hos oss hittar du såväl damperuker som herrperuker och barnperuker. Vissa av våra peruker är kopior av kändisarnas frisyrer, medan andra är inspirerade av karaktärer från film eller TV-spel. Totalt hittar du en bra bit över 300 peruker i vårt sortiment. Med det är vi kanske störst på peruker i Sverige. Kompletterar du med någon av våra masker har du en komplett outfit för partyt eller maskeraden.

Du hittar glamourperuker (bara för kvinnor!), Lady Gaga-peruker, afroperuker, Elvisperuker, smurfperuker, rastaperuker och mycket annat i sortimentet. Bland våra damperuker har du många olika färger och längder att välja mellan. Vissa av damperukerna passar lika bra till vardag som till fest.

Vi är ganska duktigt stolta över vårt sortiment av barnperuker. Om din lilla prinsessa älskar Disneyfilmer ska hon definitivt ha en fin peruk så hon kan leka Törnrosa, Rapunzel eller Snövit. Om hon älskar Pippi är nästa födelsedagspresent given – ge henne en officiellt licensierad Pippi Långstrump-peruk och bered dig på att få följa med på äventyr!
 
Visar 1-50 av 851 produkter
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Visar 1-50 av 851 produkter
 
Kundtjänst
Kontakta oss
Ring oss Telefonnummer: 026-22 22 092
Kostar som ett vanligt lokalsamtal
Maila oss E-post: kundtjanst@partykungen.se
Eller klicka här för kontaktformulär
Chatta med oss
live chat software
Vanliga frågor Hur går jag tillväga vid en retur?

Hinner jag få min beställning i tid?

Var kan jag se min orderstatus?

Kundtjänsten är gratis och öppen mån-fre 09.00-16.00, lunchstängt 11.30-12.30.
Vi hjälper dig gärna med frågor angående ditt köp, leverans, fakturor, returer etc.
Produktbevakning
Tyvärr är en eller flera alternativ av denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss.
Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.

Anmäl mig till nyhetsbrev också