vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Bartillbehör Vintillbehör

Vintillbehör

Av någon anledning betraktas vin som mycket mer exklusivt än öl och sprit. Det kan ha att göra med tillverkningen (tänk fransoser som trampar druvor barfota) eller att man ”måste” dricka vin i rätt sorts glas för att få fram rätt ”bouquet” (franska för smak). Vi vet inte. Vad vi vet är att vin är gott och att det är mysigt att korka upp en flaska eller med våld ta sig in i en bag-in-box.

Med rätt sorts vintillbehör kan du förhöja din upplevelse när du sippar, klunkar eller sveper såväl rött och vitt som mousserande vin. Med smarta flaskproppar kan du spara de resterande ädla dropparna om du är glad och nöjd efter ett glas eller två. Vi har några riktigt läckra flaskproppar i vårt sortiment av vintillbehör.

En ishink är oumbärlig för de mer romantiska stunderna då det vankas skumpa. En folieskärare är det perfekta verktyget för att komma åt korken på mer exklusiva viner. Vintermometern klarar du dig inte utan när någon av dina finsmakare till vänner kommer på besök. En tumregel: rödvin serveras rumstempererat, medan vitt vin serveras kylt till väl kylt. För picknicken i parken kan en kylväska för bag-in-box rekommenderas.
Läs mer