vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Maskerad Hattar

Hattar

Hattar i alla tänkbara varianter och former hittar du hos Partykungen. För vad har egentligen cowboys, franska bagare, magiker och vikingar gemensamt? De bär alla huvudbonad! Det verkar vara receptet till framgång. Vi är såklart inte sena på bollen med att erbjuda våra kunder alla hattar du någonsin kunnat drömma om. Hatten är bokstavligt talat pricken över i:et (du är själva i:et) och knyter ihop hela din maskeraddräkt på ett enhetligt sätt. Du kan ju inte vara en pokerspelare utan en grön pokerkeps med transparent skärm! Vi har heller aldrig hört talas om en matros utan matroshatt. Ja, du fattar. Hatten är som räkor till katten – viktig!

Dags att börja planera inför årets svensexa eller möhippa? Har du fått det fina ansvaret att fixa hela festen? Grattis, du är alltså bruden/brudgummens bästa vän (don’t rub it in hos de andra på svensexan/möhippan). Men, nu till det svåra. Hur ska ni skämma ut den blivande bruden/brudgummen? Först och främst krävs en huvudbonad, en hatt som skriker ”Hej! Här är jag, titta på mig”, dessutom ska ju även ni övriga ha hattar för att matcha. Ett tips är att köra på ett tema. Låt brudgummen/bruden ha på sig en rosa cowboyhatt med fjäderfluff medan ni andra har på er vanliga coola cowboyhattar. Eller så kan brudgummen/bruden ha på sig fångdräkt och ni övriga i gänget har på er varsin poliskeps, ”Du är arresterad för att vara sexig”...

Vi har allt du kan tänka dig när du behöver en kul huvudbonad eller en hatt till maskeraden. Kanske en plasttiara med slöja för den lilla prinsessan, eller en SWAT-keps till den tuffa? Om det är oktoberfest som ska firas är tyrolerhatten ett måste, medan pirathatten eller den romerska kommendörshjälmen passar bättre för lek eller maskerad.

Ja, egentligen har vi allt förutom fula och tråkiga hattar, det kan du hitta i en vanlig butik. Här har vi satsat på more is more! Dessutom kan du alltid köpa hattar online till förmånliga priser. Det är ju inte varje dag du kan införskaffa en guldkrona värdig en kung, för endast ett par tior! Hade du ingen maskeradinspiration tidigare kommer du förmodligen att lämna sidan med alldeles för mycket inspiration. Skämt åsido, här hittar du allt du behöver för att fullända din outfit oavsett event!

Vi erbjuder inte enbart hattar till maskerad, du hittar även andra huvudbonader som diadem och hårband. Våra diadem har dekorationer som tydligt visar vad det är som firas, som studenten, födelsedagen eller slutet på singellivet. Andra diadem är som gjorda för skojiga lekar där ni iklär er olika djuröron. Är det istället kräftskiva som står på agendan? Se då till att förse gästerna med varsin kräfthatt! Vi har hattar för alla tillfällen, både till klassiska halloween-partyn och till julafton. Och förresten, för dig som ska hålla i det årliga hundkalaset behövs såklart partyhattar även till dina fyrbenta gäster. Oroa dig inte, we’ve got you covered!

Läs mer