Till toppen
Visa hela beskrivningen

Hattar

För att komplettera din maskeraddräkt och få den ultimata accessoaren kan du använda en hatt eller huvudbonad. Det sätter pricken över i:et på din utklädnad! En hatt är också en utmärkt accessoar för den allmänna festen eller när du bara vill spexa till livet lite grann.

Den klassiska guldhatten är ett måste när favoritlaget har tagit hem segerbucklan. En sjungande tomteluva gör garanterat succé på julbordet med jobbet. En gangsterhatt är den perfekta accessoaren när du vill se mer respektingivande ut. Ölhjälmen är ultimat för sommarens alla fester. Med en ölhjälm behöver du aldrig gå törstig varma sommardagar. Den stora eller lilla prinsessan måste bara ha en guldkrona eller ett diamantdiadem.

I vårt sortiment av huvudbonader hittar du flera hundra hattar, kepsar, mössor, tiaror, pannband, diadem, masker, hjälmar, slöjor, bandanas, luvor, kronor och mycket annat. Vi har även ett mindre sortiment av barnhattar. Vi är säkra på att du hittar en favorit i vårt breda sortiment av huvudbonader.

I princip alla våra huvudbonader är i one size (vuxenstorlek). De ska passa de flesta huvuden. Om en huvudbonad finns i flera storlekar kan du se det i respektive produktbeskrivning.

Underkategorier

Filter

Visar 1498 produkter
castle