Hem
Maskerad Hattar Pirathattar

Pirathattar

Hejsan hoppsan landkrabbor, ta på era pirathattar och kasta loss! När det är dags att lämna den fasta marken till förmån för de sju världshaven hittar du alla tillbehör som du behöver online hos oss. Kronan på verket är såklart en pirathatt och hos Partykungen har du flera olika modeller att välja på till både vuxna och barn.

Även pirater och sjöbusar har sina individuella stilar vilket de bland annat uttrycker genom sina pirathattar. Vill du kunna använda hatten till mer än just en hatt väljer du lämpligtvis en bandana. Den kan också knytas runt halsen som en scarf, användas som sjalett i håret eller som hårband om du inte vill riskera att luggen skymmer sikten på havet. Den klassiska piraten väljer såklart en trekantshatt, eller en tricone som fransmännen säger. Traditionellt är dessa pirathattar tillverkade i filttyg men hos oss finns också andra material som exempelvis fuskskinn. Vissa enfärgade, andra mönstrade och mer detaljrika än andra. Du kan med andra ord vara precis så stilren eller prålig du önskar när du härjar runt med ditt skepp.

Pirater och sjörövare har väl alltid varit populära att klä ut sig till när det vankas maskerad, halloween eller temafest men efter storfilmerna Pirates of the Caribbean har intresset om möjligt ökat ytterligare. Kanske är det dags att klä ut dig till Johnny Depps karaktär Jack Sparrow på nästa maskerad? Önskar du göra looken komplett får du inte glömma att köpa till låtsasskägg och en långhårig peruk med pärlor i hårtestarna.

Även pirater vill ibland vara extra eleganta. Med pirathattar dekorerade i flor, spets och fjädrar släpps du in på vilken piratbal som helst.

Om du är som vi kan du inte heller få nog av fester och partyn. Några av de roligaste kalasen vi vet är maskerader. När du och dina gäster klär ut er till någon annan släpper ni samtidigt lite grand på era egna spärrar och vågar släppa loss lite mer. Eller ska vi säga kasta loss i detta sammanhang? En maskerad eller halloweenfest med pirattema passar både vuxna och barn. Var ute vid vattnet för att hamna i rätt miljö och stämning eller samlas inomhus för att beundra era outfits, vifta med Jolly Roger och titta på sjörövarfilmer. Beställ gärna hem några extra pirathattar och dela ut i entrén om någon skulle glömt sin hemma. Ingen piratfest utan hatt!

Peruker, pirathattar och övriga huvudbonader är utmärkta accessoarer för barnens utklädningslåda såväl hemma som på förskolan eller fritids. Barnet blir snabbt en helt annan och får en ny karaktär bara genom att byta hatt. Tack vare låga priser protesterar inte din plånbok när du beställer flera olika pirathattar. En äkta pirat måste ju nämligen ha minst en finhatt, en vardagshatt och en hemmahatt som lämpar sig när den lilla piraten bara hänger i soffan efter en lång dag med sjöröveri. Merparten av barnhattarna är tillverkade i one size för att passa de flesta barn. Detsamma gäller pirathattar för vuxna.
Läs mer