vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Teman Barnkalas

Barnkalas

Planerar du att hålla ett barnkalas? Det kan bli ett kul minne för resten av livet eller en ganska kaotisk historia. Mycket beroende på hur du själv lägger upp det. Vi på Partykungen har samlat ett stort antal barnkalas-saker som gör festen både roligare och lättare att arrangera. Låt dig inspireras av det stora utbudet eller hitta exakt rätt saker till barnkalaset om du redan bestämt dig för vilket tema som gäller.

Exakt hur du ska lägga upp ett barnkalas och vilka kalasprylar du behöver skaffa beror på en massa saker. Bland annat barnens ålder och antalet gäster. Vissa festfixartips är dock till hjälp för alla! Förhoppningsvis har du lika roligt när du planerar barnkalaset som barnen kommer att ha under aktiviteterna. Med vår hjälp blir det en barnlek att arrangera ett barnkalas.

Det är alltid bra att ha några fasta programpunkter med bestämda aktiviteter under ett barnkalas. Du kan till exempel göra en grej av öppnandet av presenter. Det är inte bara kul för födelsedagsbarnet utan för alla som gett något. Det finns en poäng i att låta barnen leka fritt i ett rum eller en trädgård som förberetts för det med utplacerade leksaker. Det är också trevligt med några förberedda lekar med en vuxen som ansvarar för att ge alla barn en kul upplevelse. Fiskdamm och skattjakt är två lättarrangerade klassiker som innebär att alla barn får med sig en liten present hem från ditt barnkalas. Ett sista kalastips är att anpassa antalet barn som bjuds till festen efter hur stort utrymme du har till förfogande.

Ett barnkalas med maskerad och utklädnad är alltid uppskattat. Det är också kul att som förälder se vilka utstyrslar barnen dyker upp i. Om festen är tillägnad ditt eget födelsedagsbarn är det viktigt att se till så han eller hon själv har en genomtänkt maskeraddräkt. Kanske något inspirerat av en populär figur? Vi har så många dräkter för ett maskerad-barnkalas att det faktiskt är svårt att hitta något som inte passar som handen i handsken utifrån vad barnet har för hobby eller idoler.

Om du har en särskild stil på dekoren kanske du vill anordna ett barnkalas med tema, kanske en superhjälte-maskerad eller en fest med Astrid Lindgren-tema? Tänk dock på att det inte är alla föräldrar som uppskattar att behöva fixa särskilda kläder bara för att barnet blivit bjudet på barnkalas. Ett öppet tema som är fritt för tolkning är oftast det bästa upplägget. Ett annat alternativ är du köper tillbehör till barnkalaset som hör ihop med temat till gästerna. En pappersmask eller en prinsesstiara kostar inte många tior hos oss.

Ser du fram emot att arrangera ett barnkalas eller bävar du inför dagen då ditt barns spralliga svärm med kompisar kommer att inta hemmet? Vi på Partykungen vill gärna bidra till mer lättarrangerade barnkalas. Genom att välja rätt barnkalassaker kan du spara massor av tid på städning och slippa oroa dig för att fint porslin eller något annat ömtåligt du behöver ha framme ska gå sönder.

Vi har ett flertal spännande set för barnkalas med bland annat inbjudningskort, partyhattar, ballonger, assietter, dekorationer och servetter. Kort sagt alla saker till barnkalas som du behöver för att ge tillställningen en speciell touch samtidigt som det bidrar till lättare städning efteråt. Många av sakerna kan återanvändas flera gånger.

Hur du formulerar inbjudan är ganska viktigt. Är inbjudan otydlig får du räkna med att få en massa frågor om det praktiska. Start- och sluttid för kalaset är viktigt att ha med samt om du förväntar dig att barnet ska ha med sig något särskilt, till exempel kläder för utomhusaktiviteter. Det är också en bra idé att fråga om barnet har några allergier som du bör ta hänsyn till. Vi har många snygga och praktiska inbjudningskort som du kan använda för att skapa de rätta förväntningarna inför ett barnkalas. Tänk på att inte dela ut inbjudningskort i skolan eller på förskolan om inte alla barnen i gruppen är bjudna.

Vi kan erbjuda svårslagna priser och ett enormt sortiment av saker till barnkalaset. Gör din beställning så har du gjort en av de största insatserna inför festen.
Läs mer

Inspiration

Populära Kategorier

Alla Kategorier