Hem
Teman Barnkalas Ballonger till Kalaset

Ballonger till Kalaset

Finns det något som för tankarna till kalas och festligheter lika fort som ballonger? Troligtvis inte. I den här kategorin finner du mängder av olika sorters ballonger till kalas för barn – perfekta att dekorera med när du själv ska anordna ett evenemang, eller ge bort till någon annan när ditt barn är bjudet på kalas. Alla ballonger i sortimentet kan fyllas upp med antingen luft eller helium, och vi erbjuder såklart passande hjälpmedel för båda alternativen. Om du vill fylla dem med luft kan du till exempel klicka hem en elektrisk ballongpump, medan våra heliumtuber hjälper ballongerna att hålla sig svävande i uppemot en vecka.

Folieballonger eller latexballonger? Till ett kalas passar båda sorterna precis lika bra! Det förstnämnda alternativet har däremot längre hållbarhet än ballonger av latex, vilket kan vara bra att ha i åtanke om du ska ge bort en ballong som present. Vi erbjuder folieballonger och latexballonger i alla möjliga former, färgnyanser och storlekar så att du garanterat hittar modeller som passar för just ditt kalas. Om du känner dig överväldigad av det stora utbudet kan du använda vår smidiga filtreringsfunktion för att underlätta letandet – med hjälp av denna kan du filtrera sortimentet efter exempelvis färg, pris, varumärke och tillverkare.

Ska du anordna ett barnkalas med enhörningstema, djurtema, prinsesstema, superhjältetema eller pirattema? Du kanske bara letar efter ballonger i barnets favoritfärg, eller ballonger som det helt enkelt står “happy birthday” på? Eller du kanske vill ha ballonger som är dekorerade med en särskild siffra? Oavsett preferenser kan du vara säker på att hitta rätt ballonger till ditt kalas här på Partykungen. Vi erbjuder enfärgade ballonger i både stilrena och utstickande färgnyanser, samt ballonger med olika motiv och mönster. Många av våra ballonger är dessutom formade som exempelvis djur, hjärtan, siffror eller karaktärer från populära barnfilmer och spel.

Med ballongbågar eller takballonger (eller varför inte både och?) lär du definitivt imponera på gästerna du bjudit in till kalaset. Vi erbjuder kompletta ballongkit för dig som till exempel vill rama in hemmets entré med en snygg ballongbåge till kalaset, eller dekorera taket ovanför fika- eller presentbordet med härliga takballonger och ballongsnören. Uppsättningarna kommer i en rad olika färger och utföranden så att du enkelt kan matcha ballongerna med övriga dekorationer på kalaset. Vad sägs till exempel om en ljusrosa ballongbåge till prinsesskalaset eller regnbågsfärgade takballonger till kalaset med enhörningstema? Glöm inte bort att även spana in resterande kalasdekorationer som går att hitta här på Partykungen – vi erbjuder allt från dukningsprylar till piñatas, baktillbehör, tårtljus och maskeraddräkter som passar perfekt för barnkalas.
Läs mer