vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Skafferi

Partykungen är specialister på partyprylar, maskeradkläder och presenter men vi har faktiskt även andra produkter som gör din fest helt unik. Här har vi samlat smarriga saker till ditt skafferi!

Passa på att klicka hem smaskiga kondisbitar, kakor eller annat fikabröd så du har att bjuda på när du får besök. Eller kanske du behöver Nutella eller jordnötssmör till bakningen eller som pålägg till dina smörgåsar? Allt hittar du här! Även klassiska glasstillbehör som frasiga rullrån, även kallad wafer rolls, finns givetvis hos oss på Partykungen.

Vill du bjuda på en alldeles speciell tårta hittar du till exempel häftiga tårtbilder här. Du bakar eller köper en tårta och lägger sedan den ätbara tårtbilden direkt på tårtan. Det finns till exempel en tårtbild med ett hjärta som passar perfekt när du vill överraska någon du tycker mycket om på alla hjärtans dag och det finns en tårtbild som ser ut som en fotbollsplan. Perfekt till en fotbollstokig kompis!

På Partykungen finns också olika pastasorter, ätbart glitter, strössel, sockerpärlor, sockerpasta, choklad och godis. Här finns, som du märker, allt som gör ditt kalas eller din fest lite mer speciell och lite roligare. Vi vill uppmuntra roliga saker, små saker som förgyller livet både när det är vardag och när det är fest!
Läs mer