vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Bartillbehör Barinredning

Barinredning

Det är något speciellt med barer och pubar, det har man ju sett på film och teve. En bar eller en pub är en samlingspunkt, samtidigt som det är en plats där man kan få en stund för sig själv.

En del av den speciella barkänslan kommer av inredningen. Barer och pubar är mysiga ställen, speciellt om de återfinns i ditt eget vardagsrum och det är krypavstånd till sovrummet! Om du vill bygga dig en egen bar hemma får du inte slarva med inredningen. Barinredning är ett viktigt hantverk i klass med att måla taket i Sixtinska kapellet eller hugga en perfekt avbild av en grekisk gud i marmor allra minst.

I vårt sortiment av prylar för barinredning hittar du allt du behöver för att inreda din egen bar, oavsett du siktar på den autentiska irländska känslan, den mer avskalade designen i en exklusiv vinbar eller den karakteristiska sportbarsdesignen. Barspeglar är ett måste. Barskyltar med roliga texter är också obligatoriska, så att dina gäster vet var de ska parkera bakarna. Vinställ är kanske inte det första du tänker på när du planerar din barinredning, men det skadar inte att tänka ett steg längre! En samling fina viner i ett tjusigt vinställ kan vara konversationsstartaren du behöver nästa gång du har en het dejt där hemma.
Läs mer