vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Roliga Prylar Sex & Lust

Sex & Lust

Sex och lust är en naturlig del av livet. Ska vi vara ärliga så är det faktiskt en av de allra roligaste delarna! Därför har vi samlat ihop våra allra bästa produkter inom sex och lust, speciellt framtagna för att din speciella stund med din partner (eller dig själv) ska bli så angenäm som möjligt.

På Partykungen tycker vi nämligen att sex ska vara lika välgörande som en spaweekend eller en stund i bastun efter träningen. Därför har vi sett till att vårt produktutbud innehåller allt det som kan tänkas behövas för en skön stund.

Hos oss hittar du ett stort utbud av produkter för varje tillfälle då lusten faller på. I sortimentet av preparat och hjälpmedel vid sex hittar du bland annat massageoljor, fördröjningskrämer, intimvårdsartiklar, medel för mindre friktion och kosttillskott för ökad lust och potens. I kategorin bondage hittar du istället prylar för mer våghalsiga och spännande äventyr!

Ta ett djupdyk i ett hav av njutning för både dig, din partner eller kanske en god vän som förtjänar något lite extra i present? I vårt sortiment av vuxenleksaker behöver du inte leta länge innan du hittar den perfekta följeslagaren i sovrummet. Vi vill gärna garantera dig full tillfredsställelse, men det är upp till dig om vi ska vara ärliga. Vi vågar dock påstå att våra produkter inom sex och lust tar dig en bra bit på vägen! Kolla in våra heta spel, saker ni kan äta och sexiga underkläder.

Känner du dig sugen på att köpa en present till din bästa killkompis eller väninna? Om du tror att hen kommer att uppskatta en skön present så har vi massor av gåvor som kommer att ta deras sexliv till en ny nivå. Varför inte vara en god vän och hjälpa dem på traven?

Roliga presenter inom sex & lust – Sex är inte något som bör tas på stort allvar. Slappna av och kom ihåg att det är en naturlig del av livet. Har du en vän som redan ser världen på detta sätt eller är din vän lite pryd? Köp en rolig present med sextema och de kommer garanterat att le när de öppnar förpackningen. Vad sägs om våra kuddar eller sugrör utformade som snoppar? Perfekt att ligga och mysa med i TV-soffan eller ta fram på tjejkvällen!

Praktiska produkter inom lust & sex – På Partykungen tänker vi självklart på säkerheten. Därför har vi ett stort antal kondomer i olika former, färger och storlekar. Köp på dig ett lager att ha hemma eller inhandla en förpackning till artonåringen som du vill uppmana att vara säker när hen börjar utforska vuxenvärlden.

Sköna sexleksaker – Vibrerande, snurrande eller pulserande vuxenleksaker? På Partykungen har vi det som du behöver för att göra din nästa sköna stund till en fest! Testa våra vibratorer och använd dem själv eller med din partner. Passa även på att köpa glidmedel för att se till att det blir extra skönt!

Ökad sex och lust för par – Föredrar du att leka tillsammans med din partner så har vi även massor av massageoljor och sexiga spel som ni kan leka med tillsammans. Med hjälp av Partykungen kan ni snabbt höja temperaturen i sovrummet.
Läs mer