Till toppen
Startsida > Maskeradkläder > Färgade Linser >
Visa hela beskrivningen

Färgade Linser

Ögonen är själens spegel. Så sägs det i alla fall. Vad händer då om du använder färgade linser? Jo, du kommer garanterat att göra ett annorlunda intryck. Hur stort intryck beror naturligtvis på vilka typer av färgade linser du använder.

Här hittar du ett enormt utbud av färgade halloween-linser. Är du sugen på ett par linser med kattögon, robotögon eller blodsprängda ögon? Då är crazylinser något för dig. Med hjälp av eyelushlinser får du mörka linser med vackra, surrealistiska mönster. Scleralinser är mycket speciella i och med att de täcker hela ögat. Vi har bland annat helt svarta scleralinser. Grymma på festen, men ska nog undvikas på det viktiga affärsmötet! Du kan säkerligen skrämma slag på någon på stan med svarta scleralinser. Hos oss hittar du också basiclinser och glamourlinser. Linser till alla tillfällen med andra ord!

Det är enkelt att använda färgade linser. Om du inte har använt linser tidigare behöver du inte vara orolig för att misslyckas med din transformering. I varje paket ingår två färgade linser, antingen i form av månadslinser, halvårslinser eller årslinser. Notera noga innan ditt köp vilken hållbarhet linserna har och kom ihåg att köpa till Linsvätska Max Optifresh som innehåller både linsvätska och en linsbox som du kan förvara linserna i. Sikten genom linsen är utmärkt. Vi har linser utan styrka, men också linser med styrka upp till -6.0. Alla kan använda våra färgade linser!

Hos oss på Partykungen hittar du helt enkelt ett superstort utbud av roliga, läskiga, smått förvirrande, djuriga, coola och ashäftiga linser att använda till maskeraden, festen eller till vardags om man så vill det. I och med att vi har ett så stort utbud så kan vi nästan garantera alla att dem hittar precis det dem är ute efter. Föreställ dig att du exempelvis skall klä ut dig till en död sjuksköterska, då kommer våra Red Devil eller Northstar-linser passa helt perfekt. Är det en spökgubbe du ska klä ut dig till kanske? Då rekommenderar vi starkt linserna Lunatic, Blind White och Blind Spot.

Hos oss på Partykungen köper du dina linser snabbt och enkelt online. Vi har ett mega-gigantiskt-super-stor utbud med linser där alla färger, former och mönster finns som passar perfekt till halloween.

Välkommen!

Underkategorier

Filter

Visar 54 produkter
castle