Hem
Maskerad Färgade Linser

Färgade Linser

Ögat är själens spegel, som det bekant heter, men genom att byta färg och kanske även form på ögat med färgade linser, vem blir du då? Färgade linser ändrar våra ögon så mycket eller lite som vi önskar. Kanske vill du bara förstärka din egna naturliga ögonfärg, eller har tänkt dig en övernaturlig eller obehaglig look. Färgade linser är både för perfektionisten och den bekväme partyprissen. Eftersom förändringen av både ögonen och utstrålningen blir total kan de färgade linserna för den bekväme bli en stor förändring med liten insats, eller för perfektionisten ta outfiten till en maximal nivå av det valda temat. Dessutom kan de ge dig en god portion självförtroende så att det blir ännu roligare att gå på fest!

Oavsett om du ska på en temafest, maskerad, ett Halloween-party, lajv eller bara vill vara extra snygg för en kväll är färgade linser det rätta valet. Kanske ska du ut med vännerna och har en bra outfit men önskar att du hade det lilla extra som gör dig tilldragande och exotisk. Då kan kosmetiska färgade linser som basic-linser eller glamour-linser ta din utstrålning och ditt helhetsintryck till helt nya nivåer. Men det kanske snarare handlar om att du tänkt representera ett magiskt folkslag, en känd karaktär från spel eller film eller rent av en skräckinjagande figur som ska kännas som en riktig mardröm.

Crazylinser hjälper dig som vill byta färg drastiskt eller skapa ett specifikt mönster på ögat. Kanske kattögon, robotögon eller blodsprängda ögon? Eller färgade linser med pride-flaggan, stjärnformade pupiller eller i lysande UV-färger? Du anpassar enkelt roliga färgade linser med temat för dagen eller den karaktär du tänkt vara. Vill du spöka ut dig och skrämma livet ur de andra festdeltagarna rekommenderar vi heltäckande sclera-linser. Helvita eller helsvarta ger ett mycket obehagligt uttryck då de täcker hela ögat, även ögonvitan, och ger dig ett utomjordiskt utseende. Var dock försiktig när du rör dig på stan, eftersom du kan fullständigt skrämma slag på intet ont anande förbipasserande!

Här hos oss på Partykungen finner du ett massivt utbud av roliga, läskiga, smått förvirrande, coola och ashäftiga färgade linser i olika täckningsgrad att använda till maskeraden, festen eller till vardags om man så vill det. I och med att vi har ett så stort och varierat utbud så kan vi nästan garantera alla att de hittar precis det de är ute efter. Hos oss finner du färgade linser av god kvalitet från välkända märken som håller länge – i tre, sex eller 12 månader!

Det kan kännas ovant första gången man använder sina färgade linser, men den känslan försvinner efter bara några minuter. När du ska använda dina färgade linser bör dessa appliceras innan smink och andra tillbehör används. När du är färdig för kvällen ska linserna tas ut, rengöras och förvaras innan du tar bort smink och annat från ansiktet. Tänk: “alltid linserna först!” och var försiktig när du hanterar dem. Du sköter om dina färgade linser på samma sätt som vanliga kontaktlinser. De ska rengöras med Max Optifresh linsvätska och förvaras i linsvätskan i en linsbox. Du finner både linsvätskan och linsboxen i vårt sortiment!

Smarta tips:

Tvätta händerna noga innan du handskas med dina färgade linser.
Dela aldrig linser med någon annan.
Stoppa inte in trasiga, smutsiga eller dammiga linser i ögonen.
Använd inte linser om dina ögon är röda, irriterade eller torra.
Saliv och kranvatten ska inte komma i kontakt med dina linser.
Blunda när du applicerar smink, hårspray och annat som linsen kan plocka upp.
Sov inte med färgade linser.

Köp färgade linser när du vill vara extra snygg eller fräck. Färgade linser passar lika bra till maskerad som vanlig fest och tar din outfit från snygg till extraordinär. Har du tänkt att till exempel vara en varulv, zombie eller alien kan outfiten kännas halvklar utan matchande färgade linser. Med hjälp av oss på Partykungen kan du därför förvandla dig till precis den varelsen eller stilen du känner för idag!
Läs mer