UV-linser

Maximera skrämseleffekten på Halloweenpartyt med ögon som lyser i mörkret! Hos Partykungen hittar du världens häftigaste linser som förvandlar dina beskedliga små själaspeglar till självlysande monsterpeepers på ett ögonblick!

Med våra vanliga crazylinser kan du byta ögonfärg, ändra form på pupillen eller helt enkelt täcka hela ögongloben med färg – coolt bara det. Men våra UV-linser är något alldeles extra! Här kan du inte bara ändra färg på irisarna utan även få din blick att skina i mörkret. När du befinner dig i närheten av en UV-lampa så kommer dina ögon att stråla som radioaktiva zombiegluggar. Riktigt crazy!

Ögonen sägs ju vara själens spegel, så karaktärsenliga linser är ett måste till maskeraddräkten om du vill återspegla din rollfigur till fullo. Men om du verkligen vill få din personlighet att lysa – då är det UV-reflekterande linser du ska satsa på! Våra fräcka UV-linser blir pricken över i på varje partyoutfit – lika magiskt läckra på maskeradbalen som på klubbkvällen och sommarens festivaler!

Komplettera din vampyr-, demon- eller djävulsutstyrsel med läskigt glödande röda ögon på Halloweenfesten eller maxa utstrålningen på blacklightpartyt och toppa din färgsprakande kropps- och ansiktsmålning med självlysande UV-linser i neon.
Läs mer
2 träffar