Till toppen
Visa hela beskrivningen

Godis

Ställ till med fest och sätt tänderna i nostalgin, nutiden eller framtiden! Har du inte planerat fest så har vi goda anledningar till att styra upp en. Vi har godis och sötsaker från alla tider; bubblande drycker, djuriska sötsaker och tuggsäkra klassiker är ständigt tillgängliga hos oss på Partykungen.se. Iden här kategorin hittar du små godsaker för att fylla påskägget eller julstrumpan liksom stora sötsaker för de visuella effekterna. Speciellt utformat snacks för högtiden och andra påhittiga pastiller är en god konst som vi dedikerat oss åt till hundratjugo procent. Med en godisgrotta som skulle få Hans och Greta att svimma av habegär kan vi på Partykungen bidra med allt från färgglada, gulliga godisar till barnkalaset till styggare, hårdare klubbor för den barnförbjudna tillställningen.

Våra leverantörer sträcker sig från Sverige till USA vilket betyder att vi erbjuder det godaste av vad världen kan erbjuda genom ett fåtal klick. Knapriga chips i matiga smaker, tuggummin i alla dess former och marshmallow på burk är vägen till det mest kreativa kalasbord dina gäster någonsin vilat sina ögon på och satt sina tänder i!

Vem kommer inte ihåg de populära godispåsarna från Bonbon och deras godis i klassiska smaker som ”Soptipp”, ”Måsskit”, ”Kloakslam”, ”Rutten fisk” och ”Ankmat”. Det hela började i Danmark när Bonbon efter 2:a världskriget fick svårt att skaffa fram choklad. Då började man tillverka konfektyr istället och kom på dessa kontroversiella namn på sina godispåsar. Deras godis blev populärt under 90-talet då man även återlanserade ett antal smaker från 80-talet. Passa på att köp godis från Bonbon med kontroversiella namn, konstiga former och annorlunda smaker.

Hos oss kan du även köpa hockeypulver som var en stor klassiker på 90-talet. Hockeypulver är saltlakris-pulver förpackat i en plastdosa med lock.Finns även i smakerna surt och fizzy bubbel.

Vi har även andra klassiker som Refresher Brukskola för dig somm gillar denna supersöta fruktkola. Om du leter efter godis att ge bort i studentpresent så har vi en gul och blå godisnapp som skulle passa perfekt som studentpresent. Eller varför inte köpa Cloetta Godishuset och ge bort i present. Godishuset är en söt liten presentlåda med godis i flera olika sorter. Den är perfekt att ge bort vid jul, påsk eller som en söt födelsedagspresent

Hos oss kan du hitta fler klassiker som tablettasken Salt i Sol med salta lakritspastiller som säkert många känner igen. Vi har även klassiska tuggummin som Jenka, Shake, Hubba Bubba, Banana Split och Filmtuggumi. Och om du gillar lakrits så har du en hel del att välja bland som turkiskpeppar, lakritskonfekt och lakritssnören.

Underkategorier

Filter

Visar 725 produkter
castle