vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Bartillbehör Barutrustning

Barutrustning

Det räcker inte med att ha en kapsylöppnare i besticklådan om du vill kunna skryta med en fullfjädrad bar hemma. Du vill väl kunna bjuda på annat än ljummen öl ändå? Som tur är har vi allt du behöver för att kunna skapa dig ett värdigt vattenhål i hemmet. I den här kategorin har vi samlat barutrustning i toppklass som passar både hobbybartendern och barproffset.

Vårt sortiment av flasköppnare är kanske det största på nätet. Perfekt present till den nyblivne 20-åringen eller din partner in crime. Varför inte slå till på en kapsylöppnare i form av Pac-Man eller ett spader ess-spelkort? Med ett bälte eller ett iPhonefodral med inbyggd flasköppnare behöver du aldrig sukta länge efter en kall öl. Komplettera sedan med ett par barhanddukar med dina favoritölmärken på, de sätter garanterat stämningen.

Det är förmodligen inte bara öl som efterfrågas i din privata bar. Då gäller det att ha den rätta utrustningen för att snabbt kunna fixa till en god drink som får gästerna att falla pladask. Hos oss hittar du flaskhållare, muddlers, shakers, cocktailsilar, drinkmått, iskrossar, droppkorkar och mycket annat som gör dig till kung i din egen, privata par.
Läs mer