vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Egen Design

Egen Design

Visst designar du saker och ting bättre än alla andra "kända" designers? Såklart du gör det! Hos oss på Partykungen ger vi dig friheten att designa dina egna produkter, till exempelvis födelsedagsfesten, studenten, fars dag eller till halloween. Vi har ett stort utbud av produkter du kan göra själv med till exempel en ätbar bild till födelsedagstårtan, eller varför inte en studentskylt med ditt barns ansikte på?

Fyller pappa år, eller ska ni fira någonting stort på jobbet? Varför inte skriva ut en ätbar tårtbild från Partykungen? Motivet kan vara precis vad du vill - en rolig bild från jobbfesten, en bild på din pappa eller kanske en bild på dig? Hos oss gör du dina egna bilder snabbt, billigt och enkelt till bästa pris såklart.

När det är student, ja då behöver man en studentskylt! Den fixar du också snabbt, smidigt och enkelt online hos oss! Ladda upp en bild på studenten, beskär, bestäm text och motiv, sedan levereras den till dig!

Är det en födelsedag som skall firas? Kanske är det sambon som fyller 30 år ung? Då rekommenderar vi vår Gör-din-egen-folieballong! Ladda upp en bild (självklart den roligaste), sedan trycker vi den bilden på folieballongen och levererar hem till dig. Ett lite roligare sätt att fira födelsedagar på om man får säga det.

Ett personligt tryck på exempelvis en banderoll till födelsedagsfesten, midsommarfirandet eller till studenten är någonting vi starkt kan rekommendera. Välj själv motiv, bild, text och design på ett enkelt och bekvämt sätt. Eller varför inte trycka födelsedagsbarnets ansikte på pappmasker för alla gäster? En helkul idé för festen!

Söker du en personifierad produkt så som designa din egen studentskylt, banderoll, tårtoblat eller folieballong så är Partykungen för dig! Välkommen!
Läs mer