vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Maskerad Tillbehör

Maskeradtillbehör

Vi på Partykungen är unika. Varför? För att vi har närmare 15.000 prylar, kläder och accessoarer för maskeraden, kalaset eller högtiden. Det spelar ingen roll på vilket sätt du har tänkt spöka ut dig – bland våra maskeradtillbehör hittar du attiraljerna som gör din outfit komplett! När du är klar med förberedelserna kommer inte ens din arma mor att känna igen dig.

Våra inköpare älskar maskerader och spenderar varje vaken minut med att nosa upp de coolaste, fräckaste, fiffigaste, roligaste och sexigaste maskeradtillbehören. Här hittar du mängder av accessoarer, glasögon, handväskor, smycken, låtsasvapen, strumpbyxor, uppblåsbara prylar, skägg och mustascher, kjolar och mycket mer.

Vill du gå på maskerad som en blandning av Charlie Chaplin och Dracula? Inga problem! En korpulent Harry Potter med en blodig kniv genom huvudet? Lady Gaga i Star Wars-version? Du är bara några klick bort från att beställa hem en helt unik outfit. Kombinera våra maskeradtillbehör med en komplett maskeraddräkt och någon läcker specialeffekt för att bli maskeradens kung eller drottning.
Läs mer