Hem
Maskerad Tillbehör Slipsar & Flugor

Slipsar & Flugor

Med en uppsättning roliga slipsar i garderoben är du alltid redo när du blir bjuden på en kul tillställning eller bara känner för att lätta upp stämningen lite. Partyslipsar är vår specialitet och med det menar vi slipsar med coola, vågade, färgstarka eller bara oväntade mönster och färgkombinationer.

Vi har slipsar och flugor online för de flesta tillfällen och i flera olika stilar och storlekar. Särskilda julslipsar är en klassiker men vi har också slipsar och flugor som passar när det är dags för maskerad, en rolig temafest eller “casual friday” på jobbet.

Slipsar med dagens klassiska utseende har varit populära sedan slutet på 1800-talet. Traditionellt bars slipsar främst av vuxna män men idag behöver man inte ta så allvarligt på gamla traditioner. Slipsar kan bäras av både män och kvinnor och av gamla såväl som unga. Just att det är lite ovanligt med tjejer som bär slips gör det faktiskt extra coolt enligt oss! Slipsar är ofta pricken över i:et när det är dags att klä upp sig inför ett party. Med en väl vald slips behöver du inte tänka lika mycket på resten av din utstyrsel. Det är nämligen slipsarna som folk brukar lägga märke till.

En slips sitter där det för de flesta är naturligt att fästa blicken. Det innebär att slipsar verkligen syns. Särskilt i sammanhang med en lite mer modest dresscode där de flesta kanske har samma färg på skjortan och kostymen. Då är det slipsar och kanske flugor som ger kreativiteten extra spelrum och innebär att du har möjlighet att märka ut dig eller bara visa lite personlighet. Här på Partykungen har vi även slipsar med en extra stark karaktär för dig som verkligen vill visa upp dig själv i ditt absoluta esse med hjälp av en cool och unik accessoar.

Om du bestämmer dig för att bära fluga istället för slips så har du tagit ett stort kliv mot en rolig och udda outfit. Bohemer och personer med stark personlighet och attityd har ofta valt flugor framför slipsar. Svarta och vita flugor hör av tradition ihop med frack och smoking, högtidsdräkt med andra ord. Här på Partykungen har vi dock satsat på extravaganta flugor i roliga material och en kaxig framtoning. Köp flugor online som ger dig den rätta looken.

En av våra specialitéer är slipsar med roliga budskap och tryck samt slipsar inspirerade av populära filmer, serier och böcker. Om du känner för att locka till skratt och sprida glädje omkring dig på partyt ska du kolla in våra slipsar i udda storlekar. Satsa till exempel på en minislips eller en överdimensionerad slips i grälla färger som hänger ner till golvet som tungan på en stor hund. Vi har också slipsar med budskap till dem som ser dem. Det bli kan bli ett roligt inslag på till exempel en svensexa eller en möhippa.

Har du aldrig tidigare knutit en slips eller en fluga? Var lugn, du lär dig på nolltid. Om du verkligen inte har tid att fixa den rätta knuten har vi både flugor och slipsar som fästs på enklare sätt med till exempel ett gummiband.

När du väljer att köpa slips online behöver du inte tänka på passformen eller storleken, som när de gäller andra plagg. De är helt enkelt väldigt flexibla och kan bäras runt halsar i alla storlekar. Med en liten uppsättning slipsar och flugor av roligare slag är du alltid beredd när det bli dags att gå på kalas.
Läs mer