Till toppen
Visa hela beskrivningen

Slipsar & Flugor

Ska du på en studentmottagning, fira en väns födelsedag, vara best man på ett bröllop eller ett kundmöte där du vill imponera på de övriga? Till dessa och flertalet andra events är en slips eller fluga ett perfekt attribut att matcha med kostymen och skjortan och ibland till vissa tillställningar anses det mer eller mindre obligatoriskt att ha på sig.

Hos oss är det dock en annan kategori av slipsar och flugor du hittar, eller vad sägs om att komma på bröllopet med en Harry Potter-slips, gå på studentmottagning iklädd en paljettslips eller komma på kundmötet klädd i en fluga i glittrande guld?

Nja, kanske du tänker. Men det finns självfallet andra tillställningar där våra slipsar och flugor passar alldeles utmärkt, och en del flugor och slipsar som kanske skulle kunna passa till den nämnda sortens tillställningar. Det skulle kunna vara en maskerad, fest med speciellt tema eller fungera som ett stående skämt på nyårsfesten. Produkterna i kategorin är många och här hittar du allt från gigantiska clownslipsar till flugor i olika landsfärger.

Filter

Visar 149 produkter
castle