vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Festartiklar Kalastillbehör

Kalastillbehör

Ett riktigt bra kalas kräver en hel del kalastillbehör och här hos Partykungen har vi samlat allt du behöver under samma tak! Det blir så mycket enklare då, och vi vill att det ska vara enkelt för alla att ordna en riktig brakfest! Här hittar du alla kalastillbehör oavsett vilken typ av kalas det är som ska ordnas. Det spelar ingen roll om du är ute efter klassiska prylar till en studentmottagning eller middagsbjudning, eller om du söker udda pinaler till ett roligt barnkalas eller temafest. Vi tar dig genom hela planeringen från inbjudningskorten till sista soppåsen är utkastad.

Planering och tema – Börja med att bestämma tema för festen. Om det inte är en regelrätt maskerad kanske du vill ha ett färgtema på dekorationerna. Är det en specifik händelse som firas så har vi anpassade kalastillbehör för till exempel studenten eller bröllopskalaset.

Kalastillbehör för dukningen – Det kan vara lättast att börja med kalastillbehören för dukningen. Vill du köra på engångsartiklar rakt igenom? Enfärgade, diskreta eller tallrikar med motiv på? Utifrån vilka muggar, serveringsfat och servetter du väljer kan du avväga vad som passar som bordsdekoration. Bland våra kalastillbehör hittar du allt från serpentiner och konfetti till snygga pappersdekorationer att ställa på bordet.

Kalastillbehör att dekorera med – Om du inte har ett dukat bord som står i fokus på kalaset är det bättre att lägga mer krut på kalastillbehören för att dekorera rummet med. Börja starkt med ballonger tejpade på ytterdörren så att gästerna kommer i stämning redan innan de kommit in. Gör din egen girlang som berättar vad ni firar och häng upp tillsammans med vimplar. Placera ut läckra skålar i papp med lite smarrigt godis. Om du endast serverar snacks och plockmat fixar du looken med kalastillbehör som snacksboxar, cocktailpinnar, servetter och sugrör.

Kalastillbehören som ger det där lilla extra – Gör något roligt som överraskar den eller de som firas. Varför inte blåsa såpbubblor på bröllopsparet? Ta med blåsormar till utspringet eller fyra av en konfettikanon när födelsedagsbarnet kommer in i rummet. Du kan även dela ut partyhattar till alla deltagare så att de blir en del av festtemat.

Kalastillbehör som är bra att ha – Vissa saker är lätta att glömma bort, men det är vad som gör kalaset till en riktig höjdare. Är det barnkalas på gång är kalaspåsar ett måste. Istället för att bara fylla dem med godis kan du spana in våra kalastillbehör som fungerar bra som små presenter, såpbubblor går alltid hem liksom prylar som roliga pennor, studsbollar, nyckelringar eller annat som barnen kan spara och leka med även efter kalaset. På tal om godis är det aldrig fel att beställa hem lite extra, det är lätt hänt att en godisburk eller två tar slut redan innan kalaset har börjat!

Saknar du något? Ingen fara, vi levererar kalastillbehör i flygande fart så även om det inte är lång tid kvar till ert kalas kan du köpa hem det som behövs. Om du är bortbjuden hittar du även de perfekta presenterna, allt för inslagningen och en skojig utstyrsel för att komplettera dina kalastillbehör online.
Läs mer