Till toppen
Startsida > Festartiklar > Kalastillbehör >
Visa hela beskrivningen

Kalastillbehör

Det är inte för inte som vi går under namnet ”Partykungen”. Vilken typ av tillställning du än ska ställa till med står vi till ditt förfogande med alla detaljer du behöver för att överträffa alla gästers förväntningar. I den här kategorin har vi samlat annorlunda och klassiska prylar och pinaler som passar perfekt till barnkalas, studentmottagningar, temapartyn, middagsbjudningar, förlovningsfester och allt där emellan. Hela vägen från inbjudningskorten till inträdesbiljetterna och tackkorten kan vårt sortiment sätta guldkant på förberedelserna.

De matiga inslagspappren, sista-minuten-lådorna som räddar kalaset och ballongerna som får nöjesfältens uppblåsbara gummi att rodna väntar på att få fira livets glädjestunder tillsamman med dig och dina gäster. Varför kasta ätbart på brudparet när vi kan skicka sagolika såpbubblor och blåsattiraljer i kärlekens och bröllopets olika former till dig? Eller gör något nytt i år och tacka av lärarna på avslutningen med en överraskande, frestande kalaspåse istället för den klassiska blomman.

Till skolavslutningsfesten kan vi erbjuda både det ena och andra tillbehöret som behövs för att ställa till med ett hejdundrande kalas som gästerna kommer låta leva vidare runt middagsborden uti hundrade år!

Underkategorier

Filter

Visar 839 produkter
castle