vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Teman Evenemang

Evenemang

Styla dig till oigenkännlighet vid varje festligt tillfälle, eller pimpa din lya när det är du som står värd för kvällens dekadens. Här finner du allt som behövs, från utklädningskläder till festdekorationer för varje högtid.

För att gästerna ska få all information om bjudningen på ett stilrent och elegant sätt, välj något av våra roliga inbjudningskort – passar för barnkalaset, bröllopsfesten eller studentskivan. Pippi Långstrump, Super Mario eller Star Wars skapar det rätta suget hos en ung eller gammal vänkrets.

Med regnbågen som tema kan du bjuda hem alla för att fira Pride, välkomna då dina gäster i en regnbågsslips och hatt, och med snygga regnbågsflaggor på bordet. Varför inte fira 4 juli med en genomgående dukning med den amerikanska flaggan, blå-vit-röda stjärnor och ränder på muggar, tallrikar, bordsdukar och girlanger? Eller varför inte ordna en Halloweenfest med döskalleaskfat, hästhuvuden i gästsängen och en riktig american style Halloweendukning? Känner du istället för en klassisk tacofredag men med extra allt så pynta med din bästa sombrero, pinatas och kaktusar av papp. Det blir garanterat en succé, och dessutom smakar tequilan bättre ur Mexiko-inspirerade pappmuggar!
Läs mer