Hem
Teman Evenemang Awards Night

Awards Night

Gör verklighet av drömmen att ta emot ett pris på en stor galakväll med hjälp av vårt fantastiska utbud för Awards Nights! Här finns glitter och glamour så att det räcker och blir över. Beställ hem pokaler i guld och silver och diverse skämtsamma priser att dela ut.

Ta på dig din galaoutfit och komplettera med accessoarer från Partykungen! Med guldfärgade ballonger och konfettikanoner kan du skapa en oförglömlig kväll hemma i vardagsrummet. Här finns både röda och rosa mattor som kan avgränsas med rep – helt enligt galakonsternas alla regler!

En Awards Night kan bli en minnesvärd kväll för alla inblandade. Genom att förbereda ett riktigt bra tacktal till dina nära och kära skulle vi på Partykungen inte bli förvånade om tårarna flödar bland gästerna. Dela ut medaljer för storslagna prestationer, eller bara som bevis på uppskattning för det gångna året tillsammans. Genom att skicka ut högtidliga inbjudningskort till dina vänner kan du samla alla dina favoriter kring en gemensam galatillställning – med både trerättersmiddag och champagne.
Läs mer